Dzisiaj u nas cały dzień okropny wiatr...wszystko lata po ogrodzie, ale jakimś cudem udało mi się zrobić kilka zdjęć zakwitły ostatnie tulipany, nawet nie wiedziałam,że takie sadziłam
Ostatnio tak zakopałam się(dosłownie)w ogrodzie,że nie bardzo nawet mam czas na oglądanie tego co aktualnie kwitnie,co wychodzi itd. Dziś jednak trochę się odebrałam od łopaty żeby plecy rozprostować i zrobiłam kilka zdjęć,żeby trochę pisma obrazkowego było
No działam, działam dzisiaj to wiąza dołączyły kulki, ostatecznie zdecydowałam się na danice, nie będę trzęsła się nad bukszpanowymi, a danice są bezproblemowe. I teraz się tak zastanawiam czy dołożyć coś jeszcze? Myślałam,żeby pomiędzy kulki dać bordowe żurawki, żeby dodać trochę koloru, no ale sama już nie wiem...
Mieszankę vivum kupowałem w rolmarket
za czarnoziem jeżeli dobrze pamiętam płaciłem 800zł za dużą wywrotkę.
Poszły dwie. Ale nie jestem w 100% pewien co do ceny
Zdjęcie trawnika z dzisiaj , wczoraj ścinany
Więcej zdjęć w linku który mam w podpisie, widać tam jak robiłem trawnik i rabaty
Witam. Mam dwa jałowce płożące, nie wiem dokładnie jakie. Po zimie widzę, że podsychaja im gałęzie. Można na to coś poradzić, czy raczej to już zapowiada się ich koniec? Dodam, że są to już dosyć stare jałowce.
Rosną one na jednej rabacie. Świerk conica rosnący razem z nimi też podsycha.