Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Basilikum 08:35, 28 kwi 2018

Ladne te twoje samosiewy

ja sie wlasnie zastanawiam czy nie wystawic pomidorow na dwor juz. W prognozie najnizej do +6.

Duszczu deszczu potrzebuje. Nie pada chyba od miesiaca, bo te troche co pokropilo sie ie liczy.

gobasia 09:21, 28 kwi 2018

Kindzia napisał(a)
Mam lilię Gobasi, wyszła!!!!!!!!!!!!! Gobasiu miałaś rację Wychodzi płaskawa...na zdjęciu nie specjalnie widać, ale teraz taka jest. Zobaczymy jak się postara za mój stres Storperdowała ziemię

Kasiu Twoja to potrójna bedzie jak nic Ty i Hania miałyście najstarsze cebule już kwitnące 100 kwiatków

Nie masz pojęcia jak się cieszę...bo już mi glupio było,że pomyślicie sobie ,że jakieś zamienniki wam wysłałam...
danuta_szwajcer 09:49, 28 kwi 2018

Pięknie Ci wszystko rośnie, cudna jest ta wiosna ale róza Ilse Krohn Superior jaka dorodna i zdrowa, musze się nad nią zastanowić może w miejsce co mi nornice zjadły Pozdrawiam i miłej pracy
Milka 10:56, 28 kwi 2018

Ale fajnie, że są siewki, ciekawa jestem jakie kolory będą, to zawsze niespodzianka, ale moga być 3; biały, róż i bordo.
Tulipki na cycusiu piekne no i ta lilia od Gobasi, wielka! I świetna róża na tej pergoli
U mnie też rodzinnie, pomocnicy będą
Kindzia 17:30, 02 maj 2018

Urszulla napisał(a)
Czyżbyśmy mieli zimnych ogrodników za sobą

Kasiu wszystkie patyczki mają listki. Ciekawe co dalej będzie

A Wy przeznaczacie wolne na przeróbki ogrodowe?

Mam nadzieję, że ogrodników nie będzie. Dalie wsadzone mam.

Listki to tylko początek, korzonki muzą puścić. Trzymam kciuki

Już po przeróbkach Utyraliśmy się jak dzikie woły...
Kindzia 17:31, 02 maj 2018

Basilikum napisał(a)
Ladne te twoje samosiewy

ja sie wlasnie zastanawiam czy nie wystawic pomidorow na dwor juz. W prognozie najnizej do +6.

Duszczu deszczu potrzebuje. Nie pada chyba od miesiaca, bo te troche co pokropilo sie ie liczy.

U nas też deszczu wypatrujemy, ale nie widać go u nas w prognozach

Wystaw, niech się hartują. Najwyżej wstawisz jak będzie przymrozek. Nie daj Boże!
Kindzia 17:33, 02 maj 2018

gobasia napisał(a)

Kasiu Twoja to potrójna bedzie jak nic Ty i Hania miałyście najstarsze cebule już kwitnące 100 kwiatków

Nie masz pojęcia jak się cieszę...bo już mi glupio było,że pomyślicie sobie ,że jakieś zamienniki wam wysłałam...

Gobasiu! Co Ty opowiadasz! To mnie było głupio, że wysłana, a ona nie chce...
Ale jest i rośnie Coraz większa

Kindzia 17:35, 02 maj 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
Pięknie Ci wszystko rośnie, cudna jest ta wiosna ale róza Ilse Krohn Superior jaka dorodna i zdrowa, musze się nad nią zastanowić może w miejsce co mi nornice zjadły Pozdrawiam i miłej pracy

Większość rośnie. Hakone niektóre marne i wrzosy nie rokują...bardzo krótko je Rysiu obciął, może dlatego...wyglądały na żywe po zimie.

Ilse K.Superior to ładna róża. Warto
Kindzia 17:38, 02 maj 2018

Milka napisał(a)
Ale fajnie, że są siewki, ciekawa jestem jakie kolory będą, to zawsze niespodzianka, ale moga być 3; biały, róż i bordo.
Tulipki na cycusiu piekne no i ta lilia od Gobasi, wielka! I świetna róża na tej pergoli
U mnie też rodzinnie, pomocnicy będą

Od poniedziałku rana zaczęliśmy, walczyliśmy dwa dni od rana do wieczora. Ale zrobione jest Zięć mnie gonił, mnie, rozumiesz? Lepszy power ma ode mnie

To dobrze, Tobie się pomoc przyda na pewno
Kindzia 17:47, 02 maj 2018

Powiem Wam, że nie myślałam, że z tym cycusiem tak ciężko będzie...przecież nie jest duży bardzo...ale tam przedtem w części tłuczeń był i kamienisto zostało jak w górskiej ziemi. Dwa dni walczyliśmy, w upale, w ciągłym słońcu. Jestem mudżinek...

Tak było w poniedziałek rano

tak wieczorem

a tak teraz