Spotkanie rewelacyjne, jak zawsze zresztą zostawiam na pamiątkę uśmiechnięte, słoneczne buziaki
Od góry od lewej: kotel,Betka, agapant,Gocha, Marga
Koliber + swoja połówka
Na pierwszym planie agapant, anpi i Gocha
Musiałam zobaczyć co to za drzewa , bo nie znałam, acer domyślałam się, z tym że one są liściaste.
Tylko myślę sobie, że drzewa liściaste tylko sezonowo będą zasłaniały dom sąsiada. Najlepsze byłoby coś zimozielonego, dosyć wysokiego i szczelnego.
Żeby lepiej było widać zrobiłam zdjęcia
Zrobiłam fotki dzisiaj, godzina ok 13:30, widać jak cień pada od mojego domu zaraz po południu. Lepiej widać ile drzew i krzewów tu aktualnie jest. Przedostatnie zdjęcie zrobione jest na wprost ściany.
Można , ale pamiętaj wokół każdego trochę miejsca zostawić bo będą się rozrastały po obwodzie, a i liście rozkładają się wdzięcznie dookoła
Zobacz jak już dają kolor na rabacie, ciut mi niektóre ten ostatni mrozik potraktował bo przed samym mrozem wyczyściłam z suchego, ale one się migiem regenerują
No wiesz rzut beretem masz do mnie i się pytasz. Rano o 6 było -4. Zaraz pokaże ile u mnie w cieniu jest teraz 13 na plusie. W słońcu zaraz zrobię fotę.
Data o 6 dni do przodu dzisiaj 25 03. 33 na plusie to na słońcu można się opalać.