Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Od ogrodu do łąki i stawu 23:20, 29 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Gra na fortepianie zawsze mi się marzyła do umiejętności, ale przeszedłem na granie na nerwach - po latach jestem na poziomie professional Podziwiam uzdolnionych muzycznie
Ło matko- Ty na nerwach? Przecież Ty na najlepszego kandydata na męża na tym forum wyrosłeś... niemożliwe, że profesjonalnie na nerwach grać potrafisz
Od ogrodu do łąki i stawu 23:15, 29 gru 2013

Do góry
Gra na fortepianie zawsze mi się marzyła do umiejętności, ale przeszedłem na granie na nerwach - po latach jestem na poziomie professional Podziwiam uzdolnionych muzycznie
Makowo na Kociewiu 23:15, 29 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Przepiękna choinka, ale te ozdoby jak z diamentów mnie zahipnotyzowały

Gwiazdki z lampy też je lubię najchętniej nie zdejmowałabym ich w ogóle
Makowo na Kociewiu 23:12, 29 gru 2013

Do góry
Przepiękna choinka, ale te ozdoby jak z diamentów mnie zahipnotyzowały
Postawić trawkę nad i... 23:10, 29 gru 2013

Do góry
Wg mnie bardzo Szary klinkier ma to do siebie, że pasuje do wszystkiego i wygląda nowocześnie Zwłaszcza, jeśli dom jest utrzymany również w stonowanej kolorystyce
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:06, 29 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Każdy widzi co chce Ile człowieków ma Ziemia tyle jest spojrzeń na otaczający nas świat

czy Ty Filozofię jako studia pod uwagę brałeś?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:05, 29 gru 2013

Do góry
Zielona napisał(a)

Proszzzzz - Ty chyba nie chcesz powiedzieć, że kiepskie foty swoich włości robisz? Nie ujmuję talentu Żonowi, ale śmiem twierdzić, że Madżen za obiektywem radzi sobie rewelacyjnie!

No właśnie - Madżen wcale nie ma na co narzekać Foty z ogrodu zawsze wychodzą jej pięknie - eM'owi też
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:04, 29 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Tak sobie myślę, źe nie tylko aparat, obiektyw ale i oko wykonawcy jest ważne... Ja robie lustrzanką zdjęcia i marnie mi wychodzi. Ten sam aparat weźmie M do ręki i jakby inny ogród....

Każdy widzi co chce Ile człowieków ma Ziemia tyle jest spojrzeń na otaczający nas świat
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:02, 29 gru 2013

Do góry
makkasia napisał(a)
Taa miszczuniu zgadzam się z Martą lustrzanka suuuper ale jeszcze trzeba umieć ją użyć
przesyłam poświąteczne pozdrowienia

Ja również pozdrawiam A swojej lustrzanki jeszcze do końca nie ogarnąłem jakie ma funkcje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:01, 29 gru 2013

Do góry
Zielona napisał(a)

"Inna bajka"... dobrze ujęte, bo to rzeczywiście bajka. Podglądając co zdolniejszych na tym forum i co bardziej profesjonalnych zaczynam dostrzegać, że czasami dobre ujęcie znaczy więcej niż przedmiot ujmowany

No tak W sumie im więcej robię zdjęć tym bardziej doceniam rolę tła - ale najważniejsze jest światło przy którym się robi zdjęcia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:00, 29 gru 2013

Do góry
alinak napisał(a)
i trzeba do tego trochę talentu włożyć . Uwierz jakbyś go nie posiadał to żadna lustrzanka by ci nie pomogła . pozdrawiam poświątecznie i życzenia do siego roku zostawiam .

No czasem wyczyniam niezłe wygibasy, by wyszło dobre zdjęcie - ale warto Również życzę Ci Szczęśliwego Nowego Roku
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:58, 29 gru 2013

Do góry
Tak też myslałam ale upewnić się chciałam

To jutro chyba posadze te czosnki...

Sebek, oczywista oczywistośc że sebkowy wianek najładniejszy

Mi, wianek od mamy tez mi sie podoba, tylko.... jakiś taki mały mi sie wydaje... i z daleka go nie widac bo nic w nim czerwieni

I odkryła się całkiem przypadkiem moja kolejna miłość (po ogrodzie rzecz jasna ).... która zajmuje mi ostatnio czas....

Mam parę zdjęć saute (czy jak to się tam pisze), trzeba zacząć działać i plany robic na kolejne nasadzenia wiosenne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:20, 29 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Dobrze - nie będę Zdjęcia z lustrzanki to całkiem inna bajka - tak jak z każdą droższą zabawką - dokładnie tak samo jest z samochodem, rowerem, a nawet odzieżą

"Inna bajka"... dobrze ujęte, bo to rzeczywiście bajka. Podglądając co zdolniejszych na tym forum i co bardziej profesjonalnych zaczynam dostrzegać, że czasami dobre ujęcie znaczy więcej niż przedmiot ujmowany
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:56, 29 gru 2013

Do góry
Dobrze - nie będę Zdjęcia z lustrzanki to całkiem inna bajka - tak jak z każdą droższą zabawką - dokładnie tak samo jest z samochodem, rowerem, a nawet odzieżą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:45, 29 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Nom, dasz wiarę?

Mam lustrzankę - zawsze o niej marzyłem i teraz mam Marzy mi się nowy obiektyw, ale musiałbym albo głodować przez kilka lat albo wykopać sztabkę złota w ogrodzie - a jedynie udaje mi się czasem mało szlachetne metale z ziemi wydobyć No i posługuję się ciągle jednym i tym samym Ale radzę sobie - skoro chwalicie

A ja męczę się zwykłą idiot-camerą... więc nic dziwnego, że takich fotek zrobić nie mogę. I bez tego obiektywu zdjęcia są wyjątkowe. Lepiej więc nie głoduj
Ogród w skali mikro :) 20:06, 29 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Krokus!!! Czyli mamy wiosnę A ja jeszcze mam pytanko co do wyprzedaży Są już 70-tki?

Mamy ???.. Serio ??.... Wiosnę tzn

A co do rabatów .. Ty to byś od razu 70% kciał ... To się tak nie da. ..... A tak serio.. Zdarzają się już promocje po 50%, to zależy od sklepu
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:06, 29 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Powieść również przeczytałem I z uśmiechem znów spadam do matmy....Za chwilę mi zniknie, ale co tam

Sebek mi to by ten uśmiech nikł na samą myśl ... o matmie ... grrrrrrrr
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:39, 29 gru 2013

Do góry
Nom, dasz wiarę?

Mam lustrzankę - zawsze o niej marzyłem i teraz mam Marzy mi się nowy obiektyw, ale musiałbym albo głodować przez kilka lat albo wykopać sztabkę złota w ogrodzie - a jedynie udaje mi się czasem mało szlachetne metale z ziemi wydobyć No i posługuję się ciągle jednym i tym samym Ale radzę sobie - skoro chwalicie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:35, 29 gru 2013

Do góry
Powieść również przeczytałem I z uśmiechem znów spadam do matmy....Za chwilę mi zniknie, ale co tam
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 18:27, 29 gru 2013

Do góry
Udanego wyjazdu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies