Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 19:31, 29 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś ja jednak planuję sabacik sylwestrowy Wymyśliłam sobie ognisko z kiełbaskami w miejscu widokowym Kiedyś już takie było, tylko śnieg był i przez to jaśniej. Popatrzymy sobie ile kaski w powietrze leci. Zawsze sobie wtedy myślę Bożesz mój ile ja bym za to zrobiła Buziaczki i miłej zabawy sylwestrowej i najwspanialszego Nowego Roku 2014. Buziole

Ale fajnie brzmi .. Sabacik sylwestrowy ... Achhhhh..

Jak sobie zamknęłam oczęta , to sobie nietrudno wyobrazić kiełbachy zimą .. Achhhh.. Prawie mńie zapach doleciał ...., żeby tylko ciutek śnieżku było....tego życzę

A ta kasa wypuszczana " w powietrze ".... echhhh.. Masz rację , ile możnaby za to kupić fajnych rzeczy... Chyba nigdy nie kupiłam fajerwerka....

Bawcie się dobrze na tym sabaciku
Bogdzia 19:33, 29 gru 2013

Elu niby ciepło i rosna u wszystkich roslinki ale tylko u Ciebie zakwitły .No i jeszcze w Szczecinie te wiśnie, u kilku osób ciemierniki ale dla nich to normalne bo przecież sa nazywane bozonarodzeniowymi różami.Ciesz się więc bo masz pięknie i masz nam co pokazac. Pozdrówka.
gierczusia 19:37, 29 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
No nie wiem czy się te krokusy mnie posłuchają
Za to sąsiedzi mieli by niezły ubaw... laptopik przed krokusem i konwersacja ...... a domniemuje, że krokusik od ulicy zakwitł

Aniu .. Jak je dobrze zdyscypilnujesz , to nie bedą miały wyjścia ... Najwyżej ja Ci pomogę
Ale krokusyto od ogrodu , bo kcem ( mimo ostrzeżeń ) mieć łączkę krokusową. .... Obojętnie na które Święta .... Tak więc pól osiedla by Cię nie widziało ....,
gierczusia 19:40, 29 gru 2013

Rench napisał(a)
Pozdrawiam poświątecznie Elu

Renatko .. Odpozdrawiam ...

Jestem tak przeżarta po tych Świętach ,że ledwo się ruszam ....... Zamiast jeżdzić w tej Białce , to chyba się bedem kulać z tego stoku
Magda70 19:40, 29 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Aniu .. Jak je dobrze zdyscypilnujesz , to nie bedą miały wyjścia ... Najwyżej ja Ci pomogę
Ale krokusyto od ogrodu , bo kcem ( mimo ostrzeżeń ) mieć łączkę krokusową. .... Obojętnie na które Święta .... Tak więc pól osiedla by Cię nie widziało ....,

No skoro obojetnie na ktore święta to miałaś na Boze Narodzenie łączkę...
gierczusia 20:06, 29 gru 2013

Sebek napisał(a)
Krokus!!! Czyli mamy wiosnę A ja jeszcze mam pytanko co do wyprzedaży Są już 70-tki?

Mamy ???.. Serio ??.... Wiosnę tzn

A co do rabatów .. Ty to byś od razu 70% kciał ... To się tak nie da. ..... A tak serio.. Zdarzają się już promocje po 50%, to zależy od sklepu
gierczusia 20:16, 29 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Elu niby ciepło i rosna u wszystkich roslinki ale tylko u Ciebie zakwitły .No i jeszcze w Szczecinie te wiśnie, u kilku osób ciemierniki ale dla nich to normalne bo przecież sa nazywane bozonarodzeniowymi różami.Ciesz się więc bo masz pięknie i masz nam co pokazac. Pozdrówka.

Bogdziu ... To sa moje pierwsze w zyciu krokusy .. I jeszcze mi takiego psikusa robią ..... Nie wiem jak to jest , bo zakwitły mi tylko 2 wśród 40 sztuk.. Może będą kwitły aż do wiosny w parach ??

Na dodatek zwlekałam tak długo z posadzeniem tych cebulek.. Przecież ja je sadziłam gdzieś tak w listopadzie.... Bo nie chciałam żeby mi wcześniej wylazły .. Haha.. Nie chciałam .. Ależ mam dużo do gadania w tej kwestii .. Krokusy wylazły i tyle

Cieszę się ,że Wam i Tobie trochu radości tymi krokusami zrobiłam ... Ja też zawsze po wstaniu z łóżka lecę i patrzę co tam z nimi. oczywiście przez okno , bo bieg do ogrodu w pidżamieraczej w tej tempararturze odpada ..... Noo chyba ,że się do morsów zapiszę

Buziaki Bogdziu
gierczusia 20:19, 29 gru 2013

Magda70 napisał(a)

No skoro obojetnie na ktore święta to miałaś na Boze Narodzenie łączkę...

Nooo Madziu .. A na Wilkanoc figa z makiem ??..... Nooo nie .... Mam nadzieję ,że na Wielkanoc wylezie pozostałych 38 ....

A jak wszystko bedzie ok , to w następnym roku nie bedem Chłopa słuchać " czy te 40 to nie jest przypadkiem za dużo ??"...... Tylko kupię stówę i juszzzz

I tak będę w ogrodowiskowym cebulowym ogonie
Kindzia 21:22, 29 gru 2013

Już sobie Ciebie wyobrażam...kulka na stoku Zupełnie nie potrafię, toż Ty Drobinka jesteś, nie możesz się kulać, poobijasz się, Gierczuś!!!
Twojego kwitnącego krokusa już zareklamowałam...nie wierzyli, pokazałam nawet na Twojej stronce

Duży buziolek
Enya73 21:32, 29 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Renatko .. Odpozdrawiam ...

Jestem tak przeżarta po tych Świętach ,że ledwo się ruszam ....... Zamiast jeżdzić w tej Białce , to chyba się bedem kulać z tego stoku

To ty lecisz pierwsza, ja po Tobie Tylko po mnie to może lawina spaść, chociaż podobno śniegu w Białce jak na lekarstwo

Buziaki poświąteczne