Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 16:54, 29 gru 2013

Zielona napisał(a)
Sebastian - czym Ty robisz te fotki, ze takie cudne są...? Bo to, że ogród cudny, nie muszę pisać... to wiesz.

Aparatem
AlKa 18:23, 29 gru 2013

Sebek napisał(a)

Aparatem

No to się rozpisałeś
Sebek 18:39, 29 gru 2013

Nom, dasz wiarę?

Mam lustrzankę - zawsze o niej marzyłem i teraz mam Marzy mi się nowy obiektyw, ale musiałbym albo głodować przez kilka lat albo wykopać sztabkę złota w ogrodzie - a jedynie udaje mi się czasem mało szlachetne metale z ziemi wydobyć No i posługuję się ciągle jednym i tym samym Ale radzę sobie - skoro chwalicie
Zielona 20:45, 29 gru 2013

Sebek napisał(a)
Nom, dasz wiarę?

Mam lustrzankę - zawsze o niej marzyłem i teraz mam Marzy mi się nowy obiektyw, ale musiałbym albo głodować przez kilka lat albo wykopać sztabkę złota w ogrodzie - a jedynie udaje mi się czasem mało szlachetne metale z ziemi wydobyć No i posługuję się ciągle jednym i tym samym Ale radzę sobie - skoro chwalicie

A ja męczę się zwykłą idiot-camerą... więc nic dziwnego, że takich fotek zrobić nie mogę. I bez tego obiektywu zdjęcia są wyjątkowe. Lepiej więc nie głoduj
Sebek 20:56, 29 gru 2013

Dobrze - nie będę Zdjęcia z lustrzanki to całkiem inna bajka - tak jak z każdą droższą zabawką - dokładnie tak samo jest z samochodem, rowerem, a nawet odzieżą
alinak 21:13, 29 gru 2013

i trzeba do tego trochę talentu włożyć . Uwierz jakbyś go nie posiadał to żadna lustrzanka by ci nie pomogła . pozdrawiam poświątecznie i życzenia do siego roku zostawiam .
Zielona 21:20, 29 gru 2013

Sebek napisał(a)
Dobrze - nie będę Zdjęcia z lustrzanki to całkiem inna bajka - tak jak z każdą droższą zabawką - dokładnie tak samo jest z samochodem, rowerem, a nawet odzieżą

"Inna bajka"... dobrze ujęte, bo to rzeczywiście bajka. Podglądając co zdolniejszych na tym forum i co bardziej profesjonalnych zaczynam dostrzegać, że czasami dobre ujęcie znaczy więcej niż przedmiot ujmowany
makkasia 21:25, 29 gru 2013

Taa miszczuniu zgadzam się z Martą lustrzanka suuuper ale jeszcze trzeba umieć ją użyć
przesyłam poświąteczne pozdrowienia
Madzenka 22:52, 29 gru 2013

Zielona napisał(a)

"Inna bajka"... dobrze ujęte, bo to rzeczywiście bajka. Podglądając co zdolniejszych na tym forum i co bardziej profesjonalnych zaczynam dostrzegać, że czasami dobre ujęcie znaczy więcej niż przedmiot ujmowany

Tak sobie myślę, źe nie tylko aparat, obiektyw ale i oko wykonawcy jest ważne... Ja robie lustrzanką zdjęcia i marnie mi wychodzi. Ten sam aparat weżmie M do ręki i jakby inny ogród....
Zielona 22:54, 29 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Tak sobie myślę, źe nie tylko aparat, obiektyw ale i oko wykonawcy jest ważne... Ja robie lustrzanką zdjęcia i marnie mi wychodzi. Ten sam aparat weżmie M do ręki i jakby inny ogród....

Proszzzzz - Ty chyba nie chcesz powiedzieć, że kiepskie foty swoich włości robisz? Nie ujmuję talentu Żonowi, ale śmiem twierdzić, że Madżen za obiektywem radzi sobie rewelacyjnie!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies