Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:49, 19 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)

hihi dobrze nam z tymi naszymi emami

ps. ja od dwóch tygodni walcze z emaem bo mi nei chce tego poroza zawiesci nowego. mówi że nie w jego guście to i co teraz

Popieram M :
Lawendowy zawrót głowy 17:45, 19 lis 2016

Do góry
Radosne buzie na zakupach i pogaduchy ważniejsze od asormentu
Typografia ogrodu 17:42, 19 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
widzisz Marzeno podziw zbyteczny i niezasluzony taki splot raczej ręcznie nie da się uzyskać.wybacz że Cię zawiodłam.

Inspirki...Renia do wełny w ubiegłym roku bombki doskonała ale ja uważam że on sam w sobie. Jest dość ozdobny.czasem dodaje takim wiankom wiszące pompony, materiałowa kokardę albo można by też dzwonki.

Absolutnie nie ma żadnego zawodu, bo wianek sam w sobie piękny i wisi

Kupiłam drobniutkie bombki szare, białe i baldoróżowe iż astanawialm sie czy je poprzyszywane na swięta do wianka, bo bardoz mi apssowalybte kolory. Skosów mowisz ze bombki będa pasowaly to dodam kapkę glazury do wełny

Poroża podziwiam ale nie bedę kopiować

I juz sie nei moge doczekac kiedy Twój wianek znow zawiśnie na drzwiach wejściowych
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:17, 19 lis 2016

Do góry
U mnie leje, nie pada tylko leje.... Szaro buro było tak,ze nawet mi sie nie chciało wyjśc nawet na chwilę do ogrodu.
Jeszcze tydzien i nieuchronnie pożegnamy miesiąc najbardziej nielubiany przeze mnie
Za tydzien musze jakis stroik adwentowy skroić. a na razie amarylisy wyładowały na stole. Musz ena swięta niwe egzemeplarze kupic, bo te zaraz zakwitna

Zerknę co u Was i lecę na imorezę . A jeszcze po wczorajszym babskim wieczorze u Gabi mnie łeb boli.... Oj cięzkie jest zycie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:14, 19 lis 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

pokaz gwiazde i inne ozdoby z Tk

widziałam taka z gwiazdę w miedzianym, moze nawet rose gold kolor to był... z drucików zespawaną 3D ...w 3 rozmiarach były ...nawet się zastanawiałam nad nią ... ...ale nie kupiłam
foty nie zrobiłam bo tłum mnie pokonał troche teraz żałuje ...że foty nie zrobiłam...bo na gwiazdę i tak pomysłu nie mam nawet jakbym ja kupiła to bym ja oddała dziś o wiem na pewno

PS. odpisze u ciebie ...ilość posiadanych ozdób ...jest i tak u mnie zaskakująco duża w stosunku o posiadanej biżuterii (pierścionki kolczyki łańcuszki itp.) tak wiec o chyba taka natura ....w ogrodzie lubię kolorowe jarmarki w domu klamotów soi mało bo mnie wycieranie kurzu nudzi

Jakoś czas mi się skurczyła ilośc obowiązków wzrosła . Ani czasu ani ochoty na fotki nie mam. Postaram sie jutro gwiazdkę pokazać! Bombkiprzy Hm nart nie rozpakowane w biurze są...

Biżuterii żadnej nie nisze, nic a nic..... Tylko obrączkę mam... Osoby w domu lubie, ale klamotki mam. Bardzo mało. W ogrodzie za to lubię przepych.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:10, 19 lis 2016

Do góry
ogrodomaniaczka napisał(a)
Witam się Marzenko w twoim wątku. Wiele razy tu bywałam , ale anonimowo . Ze względu na ilość stron nie jestem w stanie przeczytać całego wątku, zresztą niejednego, ale podziwiam Cię za osobowość i oczywiście wspaniały , nietuzinkowy ogród , zarażam się różami od Ciebie Pozdrawiam

Bardzo mi miło Zapraszam juz oficjanie i częściej ! Gdybyś miała pytania to zawsze wpadnij.
W grudniu juz mi sie czas zluzuje, będę częsciej
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:08, 19 lis 2016

Do góry
mikina34 napisał(a)
Marze... pamiętasz o mnie może? ...odkurzacze...
Piszę list do Mikołaja, może uda się dopisać kolejną pozycję

Buksy, jak już ktoś napisał, posypane cukrem pudrem, do schrupania...bajecznie

Zapomniałam bo mi ostatnio czas i mózg skurczył

Jak wpiszesz modele i nazyw firm to przejrzę. Linki nie dzialaja i w tablecie ich przekleić nie moge
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:07, 19 lis 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)

Madżenko co to za trawa taka gęsta?

To Carex Montana, który jesieną robi się taki pomatańczowy
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:05, 19 lis 2016

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Madżenno, mam nadzieję Was zobaczyć w drodze z szu - szu.
3.12. niestety falstart z mojej strony. Ale już się cieszę na Wasze szaleństwa.

Buxy i trawy, to jest to! (oraz drzewa).

Na razie szu szu nie będzie....... Leje i jest ciepło, nici ze śniegu w górach.... A jak spadnie ponownie śnieg to juz spakowana bede na wyjazd w Alpy. Wiec już chyba parcia na szu szu nie bede miała przed swietami. Potem Sylwester na nartach juz sie ciesze na sama myśl
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:03, 19 lis 2016

Do góry
Nett napisał(a)
Piękne są te rabaty z ośnieżonymi kulami. Madżenko pozwolisz im rosnąć na większe, czy taką wielkość chcesz utrzymywać?

Jeszcze trochę im pozwolę rosnąć aczkolwiek już je bardzo radykalnie tnę
Borówcowy raj 17:01, 19 lis 2016

Do góry
Coś się dzieje ogrodowo u Ciebie?
Ogród Małej Mi - sezon 2016 16:59, 19 lis 2016

Do góry
Tez zależna od prądu jestem
Do ogrodu nie wychodzę bo leje... I osa z budy by nie wygonił to dlaczego mi to by miało przyjemność zrobić?.
Tu ma być ogród :) 16:52, 19 lis 2016

Do góry
Udane zakupy na giełdzie i markecie a potem takie dorodne ŚŚ ! Fajnie skończyłaś weekend nd
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:27, 19 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
kiedy jarmark

za trzy tygodnie i mam coraz bardziej mieszane uczucia
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale chyba wszyscy, którzy kochamy minimalistyczne wnętrza, betonowe i cortenowe dekoracje, pomalowane poroże i stonowane wianki, jesteśmy w mniejszości...

Pamiętam jak kiedyś MAdżenka radziła większości początkującym ogrodnikom aby poświęcili czas na pinteresta. Zbierali inspiracje, "chłonęli" piękne ogrody i wyrabiali sobie gust. Na forum widać kto co kocha, w czym czuje się dobrze i czym większość z nas się zachwyca. W małych miejscowościach dalej zachwycają kwietniki z opon i grające mikołaje a im więcej koloru tym lepiej...

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:51, 19 lis 2016

Do góry
Tak wcześnie dajesz czerwone wstążki na trawach?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:43, 19 lis 2016

Do góry
U mnie czerwień bedzie przed wejściem , w domu biel
Czekam na twoje inspirki
Ogród Małej Mi - sezon 2016 06:43, 18 lis 2016

Do góry
Dzisiaj u mnie ma być +13.....
Typografia ogrodu 06:38, 18 lis 2016

Do góry
Myślałam, ze te szara wełnę na nauk sama udziergałaś i od prawie 2 miesięcy wyjśc z podziwu nie mogłam

Masz jakies inspirki na wianek w wełnie na święta?
Ogródek Iwony II 06:44, 17 lis 2016

Do góry
Wg Chińczyków budzenie się o określonych godzinach w nocy sygnalizuje określone problemy z organizmem..... Stres to z pewnoscia przyczyna, ktora dodotakowo osłabia Twoje ciało....
Trzymaj sie
Mały ogród Kasi 06:39, 17 lis 2016

Do góry
A jaki jest cel takiej diety? Bo przecież nie waga w Twoim przypadku!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies