Absolutnie nie ma żadnego zawodu, bo wianek sam w sobie piękny i wisi
Kupiłam drobniutkie bombki szare, białe i baldoróżowe iż astanawialm sie czy je poprzyszywane na swięta do wianka, bo bardoz mi apssowalybte kolory. Skosów mowisz ze bombki będa pasowaly to dodam kapkę glazury do wełny
Poroża podziwiam ale nie bedę kopiować
I juz sie nei moge doczekac kiedy Twój wianek znow zawiśnie na drzwiach wejściowych
U mnie leje, nie pada tylko leje.... Szaro buro było tak,ze nawet mi sie nie chciało wyjśc nawet na chwilę do ogrodu.
Jeszcze tydzien i nieuchronnie pożegnamy miesiąc najbardziej nielubiany przeze mnie
Za tydzien musze jakis stroik adwentowy skroić. a na razie amarylisy wyładowały na stole. Musz ena swięta niwe egzemeplarze kupic, bo te zaraz zakwitna
Zerknę co u Was i lecę na imorezę . A jeszcze po wczorajszym babskim wieczorze u Gabi mnie łeb boli.... Oj cięzkie jest zycie
Jakoś czas mi się skurczyła ilośc obowiązków wzrosła . Ani czasu ani ochoty na fotki nie mam. Postaram sie jutro gwiazdkę pokazać! Bombkiprzy Hm nart nie rozpakowane w biurze są...
Biżuterii żadnej nie nisze, nic a nic..... Tylko obrączkę mam... Osoby w domu lubie, ale klamotki mam. Bardzo mało. W ogrodzie za to lubię przepych.
Na razie szu szu nie będzie....... Leje i jest ciepło, nici ze śniegu w górach.... A jak spadnie ponownie śnieg to juz spakowana bede na wyjazd w Alpy. Wiec już chyba parcia na szu szu nie bede miała przed swietami. Potem Sylwester na nartach juz sie ciesze na sama myśl
za trzy tygodnie i mam coraz bardziej mieszane uczucia
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale chyba wszyscy, którzy kochamy minimalistyczne wnętrza, betonowe i cortenowe dekoracje, pomalowane poroże i stonowane wianki, jesteśmy w mniejszości...
Pamiętam jak kiedyś MAdżenka radziła większości początkującym ogrodnikom aby poświęcili czas na pinteresta. Zbierali inspiracje, "chłonęli" piękne ogrody i wyrabiali sobie gust. Na forum widać kto co kocha, w czym czuje się dobrze i czym większość z nas się zachwyca. W małych miejscowościach dalej zachwycają kwietniki z opon i grające mikołaje a im więcej koloru tym lepiej...
Wg Chińczyków budzenie się o określonych godzinach w nocy sygnalizuje określone problemy z organizmem..... Stres to z pewnoscia przyczyna, ktora dodotakowo osłabia Twoje ciało....
Trzymaj sie