za trzy tygodnie i mam coraz bardziej mieszane uczucia
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale chyba wszyscy, którzy kochamy minimalistyczne wnętrza, betonowe i cortenowe dekoracje, pomalowane poroże i stonowane wianki, jesteśmy w mniejszości...
Pamiętam jak kiedyś MAdżenka radziła większości początkującym ogrodnikom aby poświęcili czas na pinteresta. Zbierali inspiracje, "chłonęli" piękne ogrody i wyrabiali sobie gust. Na forum widać kto co kocha, w czym czuje się dobrze i czym większość z nas się zachwyca. W małych miejscowościach dalej zachwycają kwietniki z opon i grające mikołaje a im więcej koloru tym lepiej...
Nie miej wątpliwości, nawet w mniejszych miastach ktoś musi być pionierem i " kształtować" gusta...
Twoje prace śliczne i podobają się nawet tanim....babciom jak ja a że nie wszyscy się zachwycą...no cóż jeszcze się taki nie urodził co by...itd...
Gracka"Wańkę-wstańkę" widziałam. Moje też nie powiązane bo cały czas walczę z przeziębieniem....ale moim taka sytuacja nie grozi bo to mizeroty są w porównaniu z twoim
Ciekawy watek, wciąga tak samo jak ciekawa książka Zainspirowałaś mnie tymi wyrobami z betonu i u mnie na wiosnę jakaś donica na pewno się pojawi, ale z jakim efektem to się zobaczy