Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 12:09, 19 lis 2016

AniMa napisał(a)
Poli cos kojarzę 8 rano i zdzwanianie się na miejscu...Ale jeszcze też musze dopytać....Nie wiem nawet, czy o właściwej giełdzie myśle Chyba jedna jest we Wrocławiu???

Aniu, nie mam pojęcia...nigdy nie byłam ale Aga zorientowana w temacie
polinka 12:09, 19 lis 2016

Wendy79 napisał(a)
No dobrze, że chociaż tu mogłam się dowiedzieć, że jednak jarmark i kiedy. Pytanie tylko o miasto powiatowe (na M., T. czy inną literkę?).

Aguś, jeszcze raz przepraszam i mam nadzieję, że dasz się namówić
polinka 12:10, 19 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Widzę że kolejne spotkania gieldowe

polinka 12:11, 19 lis 2016

AniMa napisał(a)
Aga: Wrocław

Aniu, Wrocław to giełda z dziewczynami a jarmark u mnie w M.
polinka 12:27, 19 lis 2016

malkul napisał(a)
kiedy jarmark

za trzy tygodnie i mam coraz bardziej mieszane uczucia
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale chyba wszyscy, którzy kochamy minimalistyczne wnętrza, betonowe i cortenowe dekoracje, pomalowane poroże i stonowane wianki, jesteśmy w mniejszości...

Pamiętam jak kiedyś MAdżenka radziła większości początkującym ogrodnikom aby poświęcili czas na pinteresta. Zbierali inspiracje, "chłonęli" piękne ogrody i wyrabiali sobie gust. Na forum widać kto co kocha, w czym czuje się dobrze i czym większość z nas się zachwyca. W małych miejscowościach dalej zachwycają kwietniki z opon i grające mikołaje a im więcej koloru tym lepiej...

Margarete 12:42, 19 lis 2016

Nie miej wątpliwości, nawet w mniejszych miastach ktoś musi być pionierem i " kształtować" gusta...

Twoje prace śliczne i podobają się nawet tanim....babciom jak ja a że nie wszyscy się zachwycą...no cóż jeszcze się taki nie urodził co by...itd...

Gracka"Wańkę-wstańkę" widziałam. Moje też nie powiązane bo cały czas walczę z przeziębieniem....ale moim taka sytuacja nie grozi bo to mizeroty są w porównaniu z twoim
Madzenka 17:50, 19 lis 2016

Spotykamy sie 3.12 na giełdzie w Wrocławiu o 7:30

Jesli ktos sie spóźni to dzwoni na kom
magda19831 13:04, 21 lis 2016

polinka napisał(a)

MAdziu, jestem pod wielkim wrażeniem, że Ci się chciało!
Wariactwo na początku było Na szczęście doszłam do tego co kocham najbardziej w ogrodzie i cóż dużo mówić-kocham moje trawy i myślę jak by tu jeszcze bardziej się zatrawiszczować

Pozdrawiam

Ciekawy watek, wciąga tak samo jak ciekawa książka Zainspirowałaś mnie tymi wyrobami z betonu i u mnie na wiosnę jakaś donica na pewno się pojawi, ale z jakim efektem to się zobaczy
malkul 13:25, 21 lis 2016

https://pl.pinterest.com/pin/400398223105779831/
polinka 22:16, 21 lis 2016

Margarete napisał(a)
Nie miej wątpliwości, nawet w mniejszych miastach ktoś musi być pionierem i " kształtować" gusta...

Twoje prace śliczne i podobają się nawet tanim....babciom jak ja a że nie wszyscy się zachwycą...no cóż jeszcze się taki nie urodził co by...itd...

Gracka"Wańkę-wstańkę" widziałam. Moje też nie powiązane bo cały czas walczę z przeziębieniem....ale moim taka sytuacja nie grozi bo to mizeroty są w porównaniu z twoim

Ha, ha Małgoś Ale ja nie chcę być pionierem I tak już dziwnie na mnie spoglądają...

Mam nadzieję, że choroba ustąpiła? Naprawdę zastanów sie nad tym czystkiem.