Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród Magdalenka 14:08, 05 mar 2013

Do góry
Obleciałam wszystkie dolnośląskie dziewczyny. A jeszcze Wieloszka i Aga Pe, i Grabie. Regionalizacja bardzo ważna.
Ogród z perspektywą na przyszłość 12:00, 05 mar 2013

Do góry
Amuletów nie posiadam i nie wierzę w takie gusła i zabobony Ale trzymam kciuki za wykonawcę Twojej altany - bo to musi się udać!!! Pomysł jest absolutnie fantastyczny!!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:54, 05 mar 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Musiałam duuużo razy ciofać i ciofać, żeby tę Damę sobie obejrzeć Odjazdowa jest!!!
A za nią w tle widzę żurawki i konwalniki - jakby zimy nigdy nie było! Za to najbardziej podziwiam Twój ogród - że o każdej porze roku wygląda pięknie, nawet na przedwiośniu, gdy dopiero śnieg stopnieje i wszędzie indziej szaro-buro... Lecę jeszcze raz wszystko pooglądać i powzdychać
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:18, 05 mar 2013

Do góry
Jedziemy 8 marca na rozpoczecie kiermaszu donic? Przeczytaj maila.

Miałam wyjechać na weekend ale impreza przełożona więc moźemy inaugurację sezonu zacząć kawką u mnie i szabrem donicowym.
Wieloszka napisał(a)

Ale kusiszszszsz... No i jak tu się nie skusić

Chciałam dopytać czy chodzi o 8 marca -piątek ?

czy 9 marca - sobota ?

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:05, 05 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Miałam wyjechać na weekend ale impreza przełożona więc moźemy inaugurację sezonu zacząć kawką u mnie i szabrem donicowym

Ale kusiszszszsz... No i jak tu się nie skusić
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:09, 04 mar 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Nieeee... Nie mam żadnych przebiśniegów, krokusów... U mnie niestety nie ma co zwiastować wiosny Nie licząc donic z bukszpanami uroczyście wystawionych na front

U mnie dopiero pierwszy pąk krokusa dzisiaj zobaczyłam... Oby do weekendu. Spotykamy się w weekend?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:51, 04 mar 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Maraton ukończyłam z lekką zadyszką na mecie - "jedyne" 359 postów miałam u Ciebie do nadrobienia... Ale warto było Oglądałam piękny "szarobury" ogród - no wstydź się! Szarobury to jest u mnie Poczytałam o dylematach pryskać-nie pryskać, ciąć-nie ciąć - i w tej kwestii przypomnę Ci dobre rady gościa z Botanika - żeby za szybko nie zaczynać pielęgnacji w ogrodzie. Łapki świerzbią, wiem Ja zamierzam przyciąć na dniach tylko to co wymaga bardziej zimowego cięcia - czyli drzewa. Z trawami poczekam do końca miesiąca, choć wkurzają mnie nieziemsko, bo po ostatnich wietrzyskach pełno ich wszędzie fruwa (mimo związania). A Twoje nasadzenia wiosenne jak zawsze - do skopiowania
Buziam

Aga dziekuję za skrót
Rady otanika bezcenne, ja w ubiegłym roku się pospieszyłam, już 3 maraca wsztskie suche, zgniełe badyle i liście wyzbieralam... W tym roku czekam do końca marca.... Trawy związane u mnie nie latają.

Miałam wyjechać na weekend ale impreza przełożona więc moźemy inaugurację sezonu zacząć kawką u mnie i szabrem donicowym
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 14:53, 04 mar 2013

Do góry
Nieeee... Nie mam żadnych przebiśniegów, krokusów... U mnie niestety nie ma co zwiastować wiosny Nie licząc donic z bukszpanami uroczyście wystawionych na front
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 14:51, 04 mar 2013

Do góry
Gabisiu, masz taki fajny sprzęcior, a fotek z ogrodu nam skąpisz postuluje poprawę z Twojej strony
Buziaki wiosenne
Ogród z lustrem 14:42, 04 mar 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Oh joooooo - westchnął krecik....
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 14:39, 04 mar 2013

Do góry
Dziękuję Wam wszystkim, że zaglądacie do mojego "ogródeczka" Wczoraj zrobiłam wiosenny obchód po włościach, ale wiało niesamowicie. Dziś postaram się o jakieś fotki I choć nie cierpię tych szaroburości w kolorystyce ogrodu na przedwiośniu, to w słońcu i tak wszystko inaczej/lepiej wygląda No i jeszcze te różowe okulary na nosie...
Aniu-studio - z Wami zawsze wspaniale się spotkać - atmosfera niezapomniana A że obie z Anitą jesteście podróżniczki i 1,5 godzinki podróży szybko zleci, to koniecznie musimy się umówić na wiosenną kawkę
Diana dobrze, że zmieniłaś avatarek, bo nigdy w życiu bym Cię nie poznała Taki uśmiech trzeba pokazywać
Ogród z perspektywą na przyszłość 14:31, 04 mar 2013

Do góry
Ale odjazdowe te holenderskie werandy!!! Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć porządną ekipę do wykonania takiej u Ciebie, żebyś znowu nie musiała przechodzić przez koszmar rozbebeszania połowy domu i gruzowiska jak teraz Trzym się kochana
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 14:28, 04 mar 2013

Do góry
Maraton ukończyłam z lekką zadyszką na mecie - "jedyne" 359 postów miałam u Ciebie do nadrobienia... Ale warto było Oglądałam piękny "szarobury" ogród - no wstydź się! Szarobury to jest u mnie Poczytałam o dylematach pryskać-nie pryskać, ciąć-nie ciąć - i w tej kwestii przypomnę Ci dobre rady gościa z Botanika - żeby za szybko nie zaczynać pielęgnacji w ogrodzie. Łapki świerzbią, wiem Ja zamierzam przyciąć na dniach tylko to co wymaga bardziej zimowego cięcia - czyli drzewa. Z trawami poczekam do końca miesiąca, choć wkurzają mnie nieziemsko, bo po ostatnich wietrzyskach pełno ich wszędzie fruwa (mimo związania). A Twoje nasadzenia wiosenne jak zawsze - do skopiowania
Buziam
Zielony Punkt - ogród Finki 14:19, 04 mar 2013

Do góry
finka napisał(a)
rano

w południe

Jupiiiiii!!! Jak pięknie, wiosennie
Ogród z perspektywą na przyszłość 13:47, 04 mar 2013

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Witam Aniu U nas pięknie już od 2 dni. Latałam przez 2 godziny po ogrodzie i trochę ogarnęłam jak to Wieloszka mówi - ryneczek

Znalazłam kilka chorób, ale najbardziej niepokoją mnie Jałowce Skyrocket. Z 12 około 4 mają poskręcane gałązki i takie przesuszone. Moze ktoś z Was miał coś takiego? Wrzucam fotki

Wyglądają jak przemarznięte. A jesienią zauważyłaś już takie brązowienie igieł czy to dopiero teraz po zimie zauważyłaś?
Ogród z perspektywą na przyszłość 17:21, 03 mar 2013

Do góry
Witam Aniu U nas pięknie już od 2 dni. Latałam przez 2 godziny po ogrodzie i trochę ogarnęłam jak to Wieloszka mówi - ryneczek

Znalazłam kilka chorób, ale najbardziej niepokoją mnie Jałowce Skyrocket. Z 12 około 4 mają poskręcane gałązki i takie przesuszone. Moze ktoś z Was miał coś takiego? Wrzucam fotki

Spotkanie Gardenia 2013 13:58, 24 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Marzenka i Kondzio oraz Wieloszka, początek wyprawy

A tu pomyślałem.....po co Madżence tyle kurtek ?.... A na prawdę wcześniej nie miałem problemu z odróżnianiem Was
Spotkanie Gardenia 2013 12:25, 24 lut 2013

Do góry
nałaziłyśmy się, nogi bolały, króciutki odpoczynek

od lewej
Gunia, Aga_pe, Gabisia, Madzia/Noemi, Borbetka, Wieloszka, ciut Kondzia i Marzenka

Spotkanie Gardenia 2013 11:52, 24 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Marzenko, wczoraj nas pogoda męczyła, a dziś juz tak wiosennie u nas, śnieg topnieje i na plusie
macie rację, wystawa jak wystawa, najwspanialesze spotkanie z wami, chociaż sporo inspiracji w temacie donic;
mnie urzekł głogownik i dziękuję Marzence, za bezpieczny powrót

]

Już wiem dlaczego mnie z Agą Wieloszką mylą... Sama myślałam, źe na drugiej fotce to ja ... 10 lat temu
Spotkanie Gardenia 2013 11:48, 24 lut 2013

Do góry
Marzenko, wczoraj nas pogoda męczyła, a dziś juz tak wiosennie u nas, śnieg topnieje i na plusie
macie rację, wystawa jak wystawa, najwspanialesze spotkanie z wami, chociaż sporo inspiracji w temacie donic;
mnie urzekł głogownik i dziękuję Marzence, za bezpieczny powrót

już na terenie hali, było tam kilka wejść, ale dzięki telefonom bez problemu się odnaleźliśmy
Madzia/ Noemi. Marzenka robi foty, Kondzio, Wieloszka i Gabisia

porozłaziłyśmy się w różne strony, bo inaczej nie dałoby się całą grupą ogladac, bo dośc wąsko wszędzie tyle wystawców, szkoda, że nie wiele można było kupić, ale materiałów nazbierałyśmy sporo i można w domku na spokojnie obejrzeć

Gaby3003
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies