Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 21:37, 04 mar 2013

A ja chcę werandę w przyszłości ze szkła, ale u nas taka podła droga, że przez 2 dni szyby pokrtye były by centymetrowym pyłem. Narazie więc zostaję przy altanie, a przeszklenia robię żeby w zimie posiedzieć przy kominku z winkiem i lepić trochę wreszcie w spokoju oj te marzenia. MACIE MOŻE JAKIEŚ AMULETY NA OPTYMISTYCZNE ZAKOŃCZENIA PRAC?
Wieloszka 12:00, 05 mar 2013

Amuletów nie posiadam i nie wierzę w takie gusła i zabobony Ale trzymam kciuki za wykonawcę Twojej altany - bo to musi się udać!!! Pomysł jest absolutnie fantastyczny!!!
aga_pe 12:37, 05 mar 2013

kwiatholandii napisał(a)
A ja chcę werandę w przyszłości ze szkła, ale u nas taka podła droga, że przez 2 dni szyby pokrtye były by centymetrowym pyłem. Narazie więc zostaję przy altanie, a przeszklenia robię żeby w zimie posiedzieć przy kominku z winkiem i lepić trochę wreszcie w spokoju oj te marzenia. MACIE MOŻE JAKIEŚ AMULETY NA OPTYMISTYCZNE ZAKOŃCZENIA PRAC?

mogę podesłać namiary

a na lepienie kiedyś się wproszę
Pszczelarnia 12:45, 05 mar 2013

Kwiecie Holandii, weranda cudna będzie, jałowca wymienisz, nożyce są a panowie od rycia kiedyś pójdą. A Ty będziesz sobie spokojnie lepić w miłym towarzystwie przy winku. Czy lepi się lepiej we towarzystwie czy bez?
Ana 13:18, 05 mar 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Kwiecie Holandii, weranda cudna będzie, jałowca wymienisz, nożyce są a panowie od rycia kiedyś pójdą. A Ty będziesz sobie spokojnie lepić w miłym towarzystwie przy winku. Czy lepi się lepiej we towarzystwie czy bez?

jak w towarzystwie, to ja chętnie potowarzyszę szkoda, że nie spotkałyśmy się na Gardenii
kwiatholandii 17:16, 05 mar 2013

Najlepiej w towarzystwie
Jak będę miała wreszcie piec to zapraszam
justi 17:37, 05 mar 2013

Moniko a ja chciałam zapytać jak są wykończone Twoje drewniane donice od środka? Sypiesz do nich ziemię? A może traktujesz je jako osłonki i w środek wkładasz czarną szkółkarska donicę z rośliną, a potem wymieniasz na inną aranżację?
kwiatholandii 08:13, 06 mar 2013

Justyno, ja akurat traktuję je jek osłonki. Najlepiej jak donice będą w rozmiarze osłonek. Ja w tym roku właśnie chcę takie zakupić, żeby z boku nie było dodatkowych wypełnień .
Zeta 08:56, 06 mar 2013

Fajny pomysła na tą werandę pokazałaś
Superaśna ...a prosta ....
kwiatholandii 07:26, 08 mar 2013

Wszystkiego dobrego dla WSZYSTKICH PAŃ