Witam, mam problem z plamami. Są ciemno zielone pasy (zakładam, że dam dawka nawozu jest ok), natomiast gdzie trawnik jest bardziej żółty jest nie dobór? Nawoziłem trawnik 10 maja (może się wyrówna koloryt). Jaki byłby najlepszy nawóz co miesięczny? Na razie użyłem polifoski, ale strasznie się rozpuszcza i całe szczęście, że przyszła wtedy nawałnica. Zaznaczyłem jeszcze miejsce, gdzie trawnik jest chyba wypalony.Trawnik średnio koszony co 4-5 dni.
Witam
Czy ma ktos moze pomysl co to może byc? Czy jakas grzybica czy szkodnik. Zaobserwowalam male pajaczki na rozach. Czytalam o przedziorku chmielowcu ale pajaczki wystepujace u mnie sa wieksze i wygladaja troche inaczej wiec nie jestem pewna czy to napewno to. Spryskalam roze decisem i narazie pajaczkow brak. Moze ktos mial cos podobnego?
Pięknie tniesz, czy to już drugi raz? Moje jeszcze się odbudowują po kwietniowym cięciu.
Dorotko Twoimi orlikami zachwycam się nieustająco. U mnie nie wzeszły z tych nasionek które mi wysłałaś, może jeszcze trzeba poczekać.
Na drugim zdjęciu pod domem Montana?