Bardzo wszystkim dziękuję za miłe komentarze na temat moich dekoracji świątecznych. Trochę późno dotarłam ten czas tak szybko ucieka. Tymczasem za oknem zimowo. Prognozy nie są optymistyczne. Do połowy kwietnia temperatury nie przekroczą 10 stopni w dzień oby się nie sprawdziło. Ja zdążyłam tylko ściąć trzcinnika i seslerie. Reszta pewnie po świętach Jakoś mam wrażenie że ta wiosna późna będzie bardzo. Macham ciepło.
Arogancki sprzedawca który uważa, że robi łaskę właścicielowi, że przychodzi do pracy. Właściciel firmy z całą pewnością nie wie jak jego personel traktuje klientów. Klientów od których zależy jego być albo nie być. Niestety jest wielu ludzi którzy nie czują powiązania z firmą w której pracują. Właściciel buduje firmę, stara się ją rozwijać, od niej zależy los jego i jego bliskich a pracownicy burzą jego pracę. Nieodmiennie bulwersują mnie takie sytuacje. Znam je z autopsji.
Podaj proszę na priv namiary dostawcy. Będę bojkotował
Donice z obi ogromne. Tych wiatr nie da rady przewrócić. W drugą wsadzę oliwkę z trawami chyba będzie to trzcinnik ostrokwiatowy. Z tą operacją muszę jednak poczekać, bo oliwka w te pogody nie da rady.
Mam trzy sosny w ogrodzie.Ładne są i ładnie rosną,ale wielkie będą - za duże na mój ogród. Szkoda mi ich wycinać, ale będę musiała to zrobić, bo zajmą mi pół rabaty.
Chyba też jestem na sosny uczulona, bo kontakt z nimi kończy się uczuleniem na rękach