mam to samo-na wiekoszci pojawilo sie okolo jednej takie gałązce ktora wygla jakby uschneła-jest jasno szarego koloru. Wstawiam zdjecia.
Na kilku zauwazylem ze tylko koniuszek gałązki zrobił się takiego koloru a wewnetrzna czesc gałązki jest caly czas zielona.
Mi pasuje pierwsza wersja... piszesz, że pustawo... dodasz na tyły wysoki trawki, między kulki np. turzyce i zrobi się busz
Możesz np. dla kontrastu do klona dać bordowe żurawki w kulki z lewej strony, ale to przy żwirku ładnie by się odznaczały... a czytam, że korę chcesz tak?
W ostatnich dniach wieje silny, ciepły wysuszający wiatr. Bardzo źle znoszą to żokile. Wytnę te zbrązowiałe, ale niedługo będą do wymiany. Ale i tak bardzo długo oczka cieszyły.
W gruncie lepiej sobie radzą, ale później zakwitły, bo część w półcieniu rośnie.
We wtorek udało mi się kupić do donic przed domem i koryta hortensje. Kto zgadnie w jakim kolorze będą?
Nie wiem jak ty ta gumę mocujesz bo wcale jej nie widzę Chyba ślepa jestem albo zamroczona widokiem tych ogromniastych hortek
Chętnie bym odgapiła te podpory,ale nie dopatrzam się gumy...
Poszycie wiosenne bardzo ładne. Im większa połać tym ładniejsza Bylinowa też jestem.
Pod jednym moim bzem czarnym posadziłam epimedium. Mam nadzieję, że nie zje wszystkiego naokoło. Ma zostać tylko pod bzem
Irenko laurowiśnie zostały zaraz posadzone, każda dostała swoją rurkę do wewnętrznego nawadniania, pokażę bliżej jak ruszą z wegetacją, na razie chyba są w szoku
Jak wróciłam to tyle pracy na mnie czekało, że nie miałam czasu ani sił robić fotek i udzielać się na forum, wybacz
teraz jest trochę lepiej bo ogród pokazał kolor, chociaż pracy ciągle dużo
Ja też lubię, ale się nie nadaję do nich, dlatego wybrane podziwiam
Czyli laurowiśnie u ciebie świetnie, rozmnażaj sobie, mnie one nieustannie zachwycają, zwłaszcza za wytrzymałość, wiesz jak moje pod sosnami rosną i dają radę
Rodek w pąkach na bogato, jak mu na imię?
Te twoje żonkile, całe poletka, miałam takie kupić i zapomniałam.