Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kondziowy Ogród :) 10:37, 19 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Czytam o dietach...Ja stosuję NŻT......ale za to biegam i staram się chodzić regularnie na siłownię.....Najgorsze pierwsze dni, ale skoro Ci się podoba to OK Na schudnięcie najlepsze jest bieganie - najbardziej męczy, ale efekty są
dzięki biegam biegam
Ogród z łezką 08:40, 19 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Prześliczna choinka!!!

I pachnie rewelacyjnie
Kondziowy Ogród :) 06:31, 19 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Czytam o dietach...Ja stosuję NŻT......ale za to biegam i staram się chodzić regularnie na siłownię.....Najgorsze pierwsze dni, ale skoro Ci się podoba to OK Na schudnięcie najlepsze jest bieganie - najbardziej męczy, ale efekty są

Odkąd ćwiczę 4-5 x w tygodniu to mam apetyt jak górnik przodkowy....ale ja się nie planuję odchudzać tylko napiąć i ujędrnić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:28, 18 gru 2013

Do góry
Nieee - to tylko taki przykład Chcę wprowadzić tam trochę humoru, żeby nie zanudzić komisji....
Wziąłem oczywiście Pana Tadka (tym samym na 100% będą mnie z niego pytać po prezentacji) - tam poruszę temat miłości i jeszcze czegoś się tam doszukam....
Wziąłem też "Deszcz jesienny" Staffa , rajski ogród z Biblii - i jeszcze parę innych.....Chciałbym napisać tą prezentację przez przerwę świąteczną...Może się mi uda
Kondziowy Ogród :) 23:23, 18 gru 2013

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:22, 18 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Filmu raczej opisywać nie będę, raczej odwołam się na jego podstawie do danego utworu....
Jeśli np. wezmę "Żonę Modną", która była tak egzaltowana i elokwentna, że wymyśliła sobie ogród, w którym umieści sobie prześliczne holenderskie wanienki i klatki dla ptaszków, a następnie zaprosi tam inne panie o podobnym poziomie intelektualnym i będą się zachwycać tym godzinami - to wtedy mogę się odwołać do filmu "Sposób na teściową" Jak spotkała się u tejże teściowej śmietanka towarzyska to nie rozmawiali o bardziej skomplikowanych sprawach niż tamte panie
W prezentacji mam tą możliwość, że wszystkie dzieła mogę interpretować na swój sposób, a nie jak narzucają ministrowie i inni "czuwający" nad moim rozwojem Filmu raczej puścić nie mogę - myślę nad zrobieniem screenów i przyklejeniu ich podczas prezentacji na tablicę...

A mama raczej wieeeeeee

Haha! Tylko żeby ta prezentacja nie okazała się analizą psychologiczną Pań... bo z tego, co piszesz, wyłania się obraz hmmm... "płytkich" kobiet... No chyba, że podejmiesz się diagnozowania na zasadzie "pokaż mi swój ogród, a powiem Ci, kim jesteś..."
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:14, 18 gru 2013

Do góry
Zielona napisał(a)
Sebastian - wciąż jestem pod wrażeniem tego, co robisz. Czy Twoja Mama wie, że to wcale nie jest takie oczywiste, że Facet w Twoim wieku potrafi robić takie rzeczy???

Temat z motywem ogrodu wybrałeś sobie ciekawy, ale czy w sprawie filmu rzeczywiście musisz znać treść całego filmu, czy wystarczy, jeśli obejrzysz fragmenty dot. ogrodu?

Filmu raczej opisywać nie będę, raczej odwołam się na jego podstawie do danego utworu....
Jeśli np. wezmę "Żonę Modną", która była tak egzaltowana i elokwentna, że wymyśliła sobie ogród, w którym umieści sobie prześliczne holenderskie wanienki i klatki dla ptaszków, a następnie zaprosi tam inne panie o podobnym poziomie intelektualnym i będą się zachwycać tym godzinami - to wtedy mogę się odwołać do filmu "Sposób na teściową" Jak spotkała się u tejże teściowej śmietanka towarzyska to nie rozmawiali o bardziej skomplikowanych sprawach niż tamte panie
W prezentacji mam tą możliwość, że wszystkie dzieła mogę interpretować na swój sposób, a nie jak narzucają ministrowie i inni "czuwający" nad moim rozwojem Filmu raczej puścić nie mogę - myślę nad zrobieniem screenów i przyklejeniu ich podczas prezentacji na tablicę...

A mama raczej wieeeeeee
Kubusiowo II 23:01, 18 gru 2013

Do góry
Monika dzięki Tablice przerabiaj

Sebek oooo mamo ale masa inspiracji...... nie byłam na tej stronie a to aż dziwne

Ania odgapiaj kochana! Te rogi zrobione są z drucików kreatywnych (do kupienia w papierniku za 5 zeta )
Ogród Magdalenka 23:00, 18 gru 2013

Do góry
Super to wygląda! Czekam na więcej zdjęć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:59, 18 gru 2013

Do góry
Sebek bo prostota jest niekiedy lepsza Akurat u Ciebie sprawdziła się cudnie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:58, 18 gru 2013

Do góry
Dzięki Gosiu Mimo kompletnego zabiegania i zajęcia głowy szkołą jednak udaje mi się na chwilę od tego uciec i coś tam zrobić W tym roku poszedłem w prostotę i jestem zadowolony z wyboru
Kubusiowo II 22:54, 18 gru 2013

Do góry
Gosiu - cudnie spakowane prezenty! A widziałaś tą stronę? Ja chyba będę stamtąd zgapiać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:54, 18 gru 2013

Do góry
Sebek wejście do domu masz boskie! To oświetlenie daje przecudną atmosferę. Choinka przepiękna
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:41, 18 gru 2013

Do góry
Ana kokietujesz Jak możesz pisać, że nie masz weny jak takie cuda spod Twoich rąk wychodzą?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:35, 18 gru 2013

Do góry
Widziałem Literatury mam dość trochę, ale za podsunięcie obrazów i filmów bardzo dziękuję
A "Labirynt Fauna", "To skomplikowane" i "Marię Antoninę" muszę obejrzeć
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:45, 18 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Lepiej kupować w doniczkach, te z kapersów rzadko wychodzą, a jak już to mikre.....

to prawda ale nie wszystko jest łatwo kupic w doniczkach .
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:44, 18 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
PROSZĘ O POMOC!!!!!!

Robię właśnie literaturę podmiotu do prezentacji z polskiego - temat to "Motyw ogrodu w literaturze, malarstwie i filmie"

Jeśli możecie podsuńcie mi jakieś filmy i obrazy.

Z filmów na razie wybrałem:
Sposób na teściową
Tajemniczy ogród, reż. Agnieszka Holland - choć muszę to obejrzeć zanim się zdecyduję czy to brać...Opis na razie jest OK

hej ! ogród w literaturze to od razu skojarzył mi się ,, Pan Tadeusz'' tam jest np. opisany ogród Zosi a jak poprosisz wójka gogle o ,, ogród w literaturze'' to na pewno Ci pomoże wójcio jest niezawodny
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:39, 18 gru 2013

Do góry
Lepiej kupować w doniczkach, te z kapersów rzadko wychodzą, a jak już to mikre.....
Ogród z łezką 20:37, 18 gru 2013

Do góry
Prześliczna choinka!!!
Wilcza Góra 20:00, 18 gru 2013

Do góry
Aaaaaaale krzaaaki!!!! Przecudne!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies