Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Joku 20:14, 16 gru 2013

Ja już odgapiłam ...
Syla 21:43, 16 gru 2013

Sebek napisał(a)

Najwyżej dodaj czerwoną kokardę albo mini bombki I będzie cudnie.

tak właśnie pomyślałam, ale czy nie będzie za dużo tego dobra ??? jutro będą przymiarki

za linki dziękuję
Sebek 22:21, 16 gru 2013

Gabi - dziękuję

Jolu - i wyszło Ci pięknie to odgapienie!

Sylwia - myślę, że kolorowa kokarda dobrze wkomponowana jeszcze bardziej wydobędzie urodę tych bombek jednocześnie podkręcając siebie jako główny akcent Będziesz zresztą widzieć - i mam nadzieję, że my wieczorem również
gierczusia 08:44, 17 gru 2013

Sebek napisał(a)

Lubieżnie nieskromnie stwierdzam, że mi również siem podoba

Lubieżnie ... Hmmmmmmmm....
gierczusia 08:48, 17 gru 2013

Piękne te ozdoby..obejrzałam wszystkie .. A z czego te bombki są robione??.. Noo te .. własnymi ręcami ....maja fajną fakturę

Nie wiedziałam ,że modrzew jest tak śliczny zima... Zawsze się wściekałam ,że gubi igły w z igłami bardzo mi się podobał...a on łysoń teź uroczy ... Hmmmm... Bedę myślec ... Do wiosny może wydumać gdzie goscia upchnąć .....
Tusiala 11:56, 17 gru 2013

Choinka magiczna
Sebek 13:41, 17 gru 2013

Ela - bombki są zrobione z czerwonej szmaty na kulce styropianowej....Zostały tu uroczo nazwane szmatkami
Tego modrzewia lubię zwłaszcza zimą i wiosną jak wypuszcza pączki

Marto - dziękuję
Sebek 19:38, 18 gru 2013

PROSZĘ O POMOC!!!!!!

Robię właśnie literaturę podmiotu do prezentacji z polskiego - temat to "Motyw ogrodu w literaturze, malarstwie i filmie"

Jeśli możecie podsuńcie mi jakieś filmy i obrazy.

Z filmów na razie wybrałem:
Sposób na teściową
Tajemniczy ogród, reż. Agnieszka Holland - choć muszę to obejrzeć zanim się zdecyduję czy to brać...Opis na razie jest OK

Kindzia 20:27, 18 gru 2013

Piękna choinka Moja od 8 lat w kolorach złota i granatu...a teraz tu czytam, że kolor modny I już od dzisiaj w Zabrzu też mam
elzbieta_g 20:44, 18 gru 2013

Sebek napisał(a)
PROSZĘ O POMOC!!!!!!

Robię właśnie literaturę podmiotu do prezentacji z polskiego - temat to "Motyw ogrodu w literaturze, malarstwie i filmie"

Jeśli możecie podsuńcie mi jakieś filmy i obrazy.

Z filmów na razie wybrałem:
Sposób na teściową
Tajemniczy ogród, reż. Agnieszka Holland - choć muszę to obejrzeć zanim się zdecyduję czy to brać...Opis na razie jest OK

hej ! ogród w literaturze to od razu skojarzył mi się ,, Pan Tadeusz'' tam jest np. opisany ogród Zosi a jak poprosisz wójka gogle o ,, ogród w literaturze'' to na pewno Ci pomoże wójcio jest niezawodny