Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Gardenarium 07:42, 18 gru 2013

Ja osobiście nie lubię tych kapersów, wole kupować byliny w doniczkach z normalnie rozwiniętymi liśćmi, ale jak np. ktoś nie ma dostępu do szkółek to musi się ratować

Instagram Ogrodowiska
yolka 18:07, 18 gru 2013

bociek napisał(a)
Kochani, nie wyrabiam na zakrętach. Nic nie zrobione oprócz bigosu. Dom będę chyba ogarniać w weekend. Jakieś szaleństwo. Nawet nie mam kiedy na Ogrodowisko zajrzeć

Ale zastanawiam się czy jest sens kupować byliny w klaczach do posadzenia na wiosnę? Dostałam reklamówkę z jednej firmy i mają spory wybór, ale nie wiem czy warto... co myślicie? Nie cierpię pisać z telefonu, grrrr

Miłego dnia

chciałabym mieć choć bigos zrobiony
Kindzia 20:32, 18 gru 2013

Ja bym nie kupowała...mniejsze są potem takie niż te z doniczek kupowanych w szkółkach...
Sebek 20:39, 18 gru 2013

Lepiej kupować w doniczkach, te z kapersów rzadko wychodzą, a jak już to mikre.....
Bogdzia 20:45, 18 gru 2013

Sebek napisał(a)
Lepiej kupować w doniczkach, te z kapersów rzadko wychodzą, a jak już to mikre.....

to prawda ale nie wszystko jest łatwo kupic w doniczkach .
Madzenka 22:22, 18 gru 2013

yolka napisał(a)

chciałabym mieć choć bigos zrobiony

Chociaz puszkę kulurydzy chciałabym mieć kupioną....
Magda70 19:34, 19 gru 2013

To ja moze nie będę pisać co mam...myślałam, że jestem w tyle za ....ale widzę, ze nie jest ze mną tak źle
Kasiek 19:56, 19 gru 2013

Ja mam juz pieprz i sol...takze pikantnie napewno bedzie O reszcie pomysle jutro....jak mawiala S. O`Hara
yolka 20:31, 19 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Chociaz puszkę kulurydzy chciałabym mieć kupioną....
bociek 21:20, 19 gru 2013

Danusiu, dziekuje za rade Nie mam problemu z dostepnoscia do szkolek, wiec odpuszcze sobie, bo faktycznie, zanim z klaczy urosnie roslinka, zanim zmeznieje, a i zdrowotnosc moze bbyc srednia, to ja bede sie juz grabiami podpierac

Kindzia, Sebus, Bogdziu, dzieki za Wasz glos.

Oj Dziewczyny, jakos mi razniej, ze nie jestem sama. Prace ani o wlos nie poszly do przodu. Nie, teraz to oszukuje. Poprasowalam zaleglosci - wyczyn jak dla mnie, bo prasowac szczerze nienawidze Wole sprzatac lazienke. Sprzatanie w weekend, dekorowanie domu pewnie w poniedzialek - wianki beda zeszloroczne, trudno, po prostu nie zdaze, nie ma opcji A reszta....sie zobaczy. Nastroju swiatecznego brak, gdyby tak ociupinke sniegu spadlo, tak tyci tyci... Ogrod by mial kolderke

Lece na kominki ale tylko pedikiem, bo jutro bladym switem pobudka

Buziaki serdeczne