Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:21, 08 gru 2013

Do góry
Beatko - stał sobie ponad rok w półce....No i na Pintereście dorwałem inspirację i postanowiłem go wykorzystać

Alko - inspiruj się

Welko - jak święta miną to chyba podmienię go, żeby bałwan był na zewnątrz

Małgosiu - oj tam oj tam - pomyśl jaki urok zyska Twoja brama

Marzenko - no to wieszaj, będzie nas dwóch Gorzej jak rzeczywiście stanie się symbolem ogrodowiska i nagle odkryję dziesiątki ukrytych fanów ogrodowiska, którzy powieszą wianki na bramach A co do okien....lubię mieć je czyste, więc będę myć A Babcia okularów nie nosi - jedynie do czytania
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:35, 08 gru 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Widzisz Sebuś, Grażynka też się ze mną zgadza... i nie tylko Ona, wszystkie tak uważamy

Nooo Sebek ... Tu za komplimenta trza podziękować a nie marudzić

Buziam Elu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:16, 08 gru 2013

Do góry
Sebek, nie dosyć, że piękny i młody to jeszcze zdolny Ile jeszcze masz tych talentów ?
Piękne dekoracje stołowe, drzwiowe i bramowe... Brawo !!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:00, 08 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
A po drugiej stronie drzwi...bałwan Brakuje mi tylko czapki mikołaja....Nigdzie nie ma...No dacie wiarę? Albo cały strój albo same gatki....A on bez nóg

podoba mi się ten facet
a jeszcze bardziej twoja pomysłowość i zapał
pozdrawiam Seba
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:53, 08 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Przed chwilą powiesiłem wianki na bramie Na żywo wygląda to jakoś tak.... fajniej

A moźe takie wianki staną się symbolem ogrodowiczan? Mam taki, powiesze na furtce
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:36, 08 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Mam dokładnie takie same odczucia jak Ty... Ciągle za czymś dążymy, biegamy w nerwach, stresujemy się i Święta nawet mijają nie wiadomo kiedy... Bo nie mamy czasu spokojnie usiąść, tylko "tu trzeba poprawić, tu przetrzeć, tu zupa za słona, a tu przypalone"
A w przyszłym tygodniu muszę zamówić sobie na weekend plusową temperaturę, bo Babcia dziś stwierdziła, że tak brudnych okien to jeszcze nie mieliśmy A przecież myłem 1,5 miesiąca temu No i jak żyć?

Sebek przygotowująć ozdoby w domu i wkoło niego czuje magię swiąt. Wbrew całej wsi zaczynam od pierwszej niedzieli Adwentu Wsparcie dzisiaj dostalam od sąsiada z mojej ulicy, który ma zawsze najwiecej lampek w całym powiecie.... Wreszcie nie jesteśmy sami

O oknach nie wspominaj....
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:27, 08 gru 2013

Do góry
Gosiu bardzo dziękuje

Sebek dzięki, z tą koronkową robotą to dość trafne stwierdzenie, w planach było ok 30 wiekszych bombek, a że nie wpadłem na to, żeby szklanych bombek w marketach budowlanych poszukać to nakleiłem się a drobnicą

Ewelino wszystko klejone klejem na gorąco i wszystkie paluszki całe, jedynie cała podłoga w kuchni była w klejowe niteczki i oczywiście ja również

Dzisiaj w końcu jedna pozytywna wiadomość do mnie dotarła, oby wtorek był sprzyjający....
Wczoraj wieczorem nie miałem w sumie co robić, a nauki miałem już dość. Zabrałem kartke i chyba wymyśliłem dość spory remont rabaty 'chodnikowej' 5 dużych krzewów poszło by w śmieci, warunkiem zmian jest zdobycie jakiegoś sensownego i sporego stożka, marzy mi się z cisa..... coś tam na oku mam.
Trzeba sobie jakąś dorywczą posadke na remont ogrodu załatwić to wszystko przekopie
Moje zmagania ogrodowe 20:10, 08 gru 2013

Do góry
Ale cuda zrobiłaś!!! Przepiękne!
Ogród w skali mikro :) 20:06, 08 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Nie mam aż takiej bujnej wyobraźni Ale pewnie niektórzy będą wtedy kończyć 30 albo 40 wątek po 1000 stron A każdemu nowemu ogrodomaniakowi karzemy czytać wszystkie od początku Tak, żeby było śmiesznie

My w szkole Mikołajek nie mieliśmy...Za to mamy wigilijkę klasową

Haha ... Ogólnie to ciekawa perspektywa .... A jak nas będzie przybywało w takim tempie , to ja nie wiem jaki serwer te fffszystkie głupoty strzymie

Mikołajki to była dla mnie niespodzianka .. Nic o niej nie wiedziałam ... A do wigilii klasowej to teź się szykujemy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:04, 08 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Przekleję to co napisalam u Zielonej

Chciałbym w tym roku poczuć jakoś spokojniej magię świąt.... Co roku w biegu.....tak szybko, nerwowo... Rok temu po wypadku z chorą nogą i grypą.....
W tym roku zaczęlam wcześniej wszystko stroić, wczoraj jarmark bozonarodzeniowy, we wtorek wiankowanie. W następny weekend menu bożonardozeniowe.
Gotowanie z M zaczynamy zawsze na dzien przed wigilia. Tylko gravlax powstaje wcześniej. Jak sie ma takie wsparcie w kuchni to idzie nam raz-dwa. M mięsa i ryby, zupy, barszcz, ja sałatki i ciasta, dodatki. Nie mroże, nie robie nic wczesniej. Mama upiecze makowce, teściowa zrobi uszka i będzie pieknie. Jeszcze tylko marzy mi sie śnieg. Chociażby taki jak dzisiaj pruszył, tak leciutko i nieśmiało.

Tylko myślę jeszcze o prezentach bożonarodzeniowych....

Mam dokładnie takie same odczucia jak Ty... Ciągle za czymś dążymy, biegamy w nerwach, stresujemy się i Święta nawet mijają nie wiadomo kiedy... Bo nie mamy czasu spokojnie usiąść, tylko "tu trzeba poprawić, tu przetrzeć, tu zupa za słona, a tu przypalone"
A w przyszłym tygodniu muszę zamówić sobie na weekend plusową temperaturę, bo Babcia dziś stwierdziła, że tak brudnych okien to jeszcze nie mieliśmy A przecież myłem 1,5 miesiąca temu No i jak żyć?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:54, 08 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Piękne dekoracje Najbardziej się mi ten wianek na stole podoba

Nie mogę znaleźć odpowiednich proporcji.... Była jedna świeczka, potem dwie, w końcu trzy.... Ale mech nie ten teges, przydałby się taki drobniutki.... Chyba z wlasnego podjazdu zeskrobię
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:03, 08 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Przed chwilą powiesiłem wianki na bramie Na żywo wygląda to jakoś tak.... fajniej

Na zdjęciu też dobrze !
Kwiatki i rabatki u Elizy 18:46, 08 gru 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Sebciu jesteś piękny, młody i szczupły.... Tobie wolno

No to pojechałaś....Prawie uwierzyłem
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:07, 08 gru 2013

Do góry
Piękne dekoracje Najbardziej się mi ten wianek na stole podoba
Ogród w skali mikro :) 18:00, 08 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Sebek .. Serio go nie widziałeś ?????? To cała atrakcja ... A gdybyś wiedział jaką one mają skuteczność anty - opuchlakową ..... Hmmmmm.. To bys je od razu pokofffał

Kolejnych stu lat z Wami to ja pewnikiem nie dożyję , bo mnie w tej biurokracji szkolnej ślag trafi. .... Ale bym kciała ... I to bardzo ... Wyobrażasz sobie nas ,w podobnym składzie , tylko tak za 30 lat ???

Nie mam aż takiej bujnej wyobraźni Ale pewnie niektórzy będą wtedy kończyć 30 albo 40 wątek po 1000 stron A każdemu nowemu ogrodomaniakowi karzemy czytać wszystkie od początku Tak, żeby było śmiesznie

My w szkole Mikołajek nie mieliśmy...Za to mamy wigilijkę klasową
Kwiatki i rabatki u Elizy 17:50, 08 gru 2013

Do góry
Nie będę aż tak zachłanny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:47, 08 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Piękne ozdoby .. Niemożliwy jesteś .. Najbardziej podobało mi się to cuś stojące na stole ze świecami.. .... Achhhhh.......

Elu - to świecznik....Był czerwony, ale potraktowałem go białym sprayem i jest.....różowy Dlatego obficie wyłożyłem go jodłą, żeby nie było widać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:40, 08 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
A mnie się te wianki bardzo podobają ... Takie ascetyczne niby ńic a są naprawdę efektowne ... A jak Ty taki szpecjalista od drutowania , to jak mi durś ta szczenka bedzie spadać , to przyjadę do Ciebie ja zdrutować

Ps.. U mnie teź śnieg... Ale nie aż tyleeeee

Zapraszam Zawsze możemy też przykleić na gorącym kleju
Ogród w skali mikro :) 17:06, 08 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Wiesz co Ela.....znamy się już rok, a ja dopiero dzisiaj zauważyłem jaszczura na Twoim awatarze....Bleeeee Wolę same liście Ale życzę kolejnych stu lat z nami Choć nie wiem czy byś chciała?

Sebek .. Serio go nie widziałeś ?????? To cała atrakcja ... A gdybyś wiedział jaką one mają skuteczność anty - opuchlakową ..... Hmmmmm.. To bys je od razu pokofffał

Kolejnych stu lat z Wami to ja pewnikiem nie dożyję , bo mnie w tej biurokracji szkolnej ślag trafi. .... Ale bym kciała ... I to bardzo ... Wyobrażasz sobie nas ,w podobnym składzie , tylko tak za 30 lat ???
Kwiatki i rabatki u Elizy 16:12, 08 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Poczęstuję się maślanym, bo toffam

Częstuj się Mam dwie pełne puszki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies