Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 17:03, 08 gru 2013

baraga1904 napisał(a)
...Eluś....gratki na pierwszy roczek....
...u Ciebie wesoło jak zawsze - nawet huragany i orkany tu niestraszne.... buziam - słomiana wdowa .....

Dzięki Aguś ... Nooo co my tam mamy się bać... Orkana ??... Chłopa ??.... Nieeeee

Zaraz polecem do Ciebie zobaczyć o co chodzi z tą slomianą wdową ....

Buziaki
gierczusia 17:06, 08 gru 2013

Sebek napisał(a)
Wiesz co Ela.....znamy się już rok, a ja dopiero dzisiaj zauważyłem jaszczura na Twoim awatarze....Bleeeee Wolę same liście Ale życzę kolejnych stu lat z nami Choć nie wiem czy byś chciała?

Sebek .. Serio go nie widziałeś ?????? To cała atrakcja ... A gdybyś wiedział jaką one mają skuteczność anty - opuchlakową ..... Hmmmmm.. To bys je od razu pokofffał

Kolejnych stu lat z Wami to ja pewnikiem nie dożyję , bo mnie w tej biurokracji szkolnej ślag trafi. .... Ale bym kciała ... I to bardzo ... Wyobrażasz sobie nas ,w podobnym składzie , tylko tak za 30 lat ???
gierczusia 17:12, 08 gru 2013

Dzięki że zagładaliście jak mnie nie było ... To bardzo miłe ... W Mikołaja odkąd urodził się mój syn mamy zawsze wielką imprezę .. Cała rodzinka się zjeżdża ... Po prostu szał ciał

Na dodatek w pracy teź był Mikołaj ... Nooo , w pewnym względzie ... Były wygłupy... .

an_tre 17:36, 08 gru 2013

Elu pozdrawiam serdecznie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Sebek 18:00, 08 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Sebek .. Serio go nie widziałeś ?????? To cała atrakcja ... A gdybyś wiedział jaką one mają skuteczność anty - opuchlakową ..... Hmmmmm.. To bys je od razu pokofffał

Kolejnych stu lat z Wami to ja pewnikiem nie dożyję , bo mnie w tej biurokracji szkolnej ślag trafi. .... Ale bym kciała ... I to bardzo ... Wyobrażasz sobie nas ,w podobnym składzie , tylko tak za 30 lat ???

Nie mam aż takiej bujnej wyobraźni Ale pewnie niektórzy będą wtedy kończyć 30 albo 40 wątek po 1000 stron A każdemu nowemu ogrodomaniakowi karzemy czytać wszystkie od początku Tak, żeby było śmiesznie

My w szkole Mikołajek nie mieliśmy...Za to mamy wigilijkę klasową
boguslawa_ma... 19:27, 08 gru 2013

Ela przez takie okulary świat chyba wygląda trochę inaczej
A swoja drogą masz super klasę
gierczusia 20:04, 08 gru 2013

an_tre napisał(a)
Elu pozdrawiam serdecznie

Aniu .. Odpozdrawiam .... I ślę buziaki
gierczusia 20:06, 08 gru 2013

Sebek napisał(a)

Nie mam aż takiej bujnej wyobraźni Ale pewnie niektórzy będą wtedy kończyć 30 albo 40 wątek po 1000 stron A każdemu nowemu ogrodomaniakowi karzemy czytać wszystkie od początku Tak, żeby było śmiesznie

My w szkole Mikołajek nie mieliśmy...Za to mamy wigilijkę klasową

Haha ... Ogólnie to ciekawa perspektywa .... A jak nas będzie przybywało w takim tempie , to ja nie wiem jaki serwer te fffszystkie głupoty strzymie

Mikołajki to była dla mnie niespodzianka .. Nic o niej nie wiedziałam ... A do wigilii klasowej to teź się szykujemy
gierczusia 20:07, 08 gru 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Ela przez takie okulary świat chyba wygląda trochę inaczej
A swoja drogą masz super klasę

Taaaaa Bogusiu .. Świat .....Jesttttt w passski ...,, a klasa ... Hmmmm .. Jest naprawdę wyjątkowa

Buziaki ... Mroźne brrrrrr
Gabrysia_ 20:46, 08 gru 2013

Eluś...ty wyglądasz jak uczennica u Mikołaja na kolanach
Buziaki