Angeliko- fajnie Cię widzieć (kibicuje w zamierzeniach pawilonowych- koniecznie zrób DIY

)
Oczywiście dobrze kojarzysz- podokienna była muśnięta latem- to co wiem o niej na dzisiaj, to że ma tam być choina stożek, klona mam nie ruszać jeśli rośnie i rodka lepiej tez nie. Generalnie stanęło na "klasyce" czyli kulki, które byłyby przedłużeniem kulkowiska, które- jak bystre oko
AniCh spostrzegło- istnieje

Stan obecny jest fatalny i wygląda tak:
AniMa- trawę zamierzam zlecić do zdarcia- dwa sezony temu maszyna spisała się świetnie. Zresztą zdjęcie faktycznie nieco przekłamuje, bo tak, gdzie biała kreska na trawie, jest tak:
HAniu, jeśli chodzi o świerki, to zostają póki co (!) tylko trzy srebrne, czyli te, które na zdjęciu są na pierwszym planie. Części mniejszych już nie ma, a reszta będzie wywalona. Mam jednak wątpliwości, czy ta rabata będzie "słoneczna", bo mimo, że jest to południe, to u sąsiada na części już są duże tuje, a na pozostałej zostały dosadzone w tym roku nowe. Ja też chcę pociągnąć po swojej stronie tuje co najmniej do tych trzech świerków właśnie. Zwróć też uwagę, że od tej strony jest też budynek- dom sąsiada.
Ania Różano-Pergolowa (znowu bez wątku???)- ano- mam nadzieję, że planowanie