Az sobie usiadlam z zachwytu. Podpowiedz mi gdzie jeszcze znajde Twoje dekoracje na watku. Widze tez rdze. Jak ja pielegnujesz? Mysle wlasnie o/albo -kuchni/lazience ale troche sie boje ze mi za bardzo wnetrze zdominuje, albo ? Jak to jest w Twoim odczuciu Olka i czy pielegnacja/uzytkowanie w jakims stopniu Cie denerwuje ?
Zdolna jestes bardzo ze tak Ci sie to pieknie udalo.
Wyciągnęłaś już je z garażu ....u nas też sypie i ziiiiimnoooo
W następnym sezonie też kupię sobie cebule ,żeby sama szybciej mieć wiosnę oby
Zmieniłam jedną lampkę na reflektorek ( tą co plotek połamał ) i jestem zachwycona efektem - jak zrobi się cieplej ,to resztę lampek w skalniaku powymieniamy na reflektorki
Zdjęcia nie oddają uroku
Tu z reflektorkiem
A tu stare lampki
A ja kupiłam wielką banię do ogrodu i tą dodaję do doniczkowych(o bio-humus mi chodzi |).I z tego co zauważyłam,że jeszcze zdrowsze i ładniejsze i lepiej rosną wszystkie doniczkowe w domu.W tym roku żadnych innych nawozów już nie będę kupowała.Tylko tym boi-humusem będę podlewała.Na ten rok wystarczy mi jeszcze na ogrodowe i domowe.
O tak jestem koziorożcem( moja córcia też )
I uważam,że to bardzo dobre znaki. Domownicy i oddani, wierni ludzie .Czyż nie tak ?
Gosiu dziękuję serdecznie za ten miły komentarz. Uwielbiam cykać fotki, ale daleko im do artystycznych. Coraz bardziej myślę nad jakimś kursem, chciałabym poznać wszystkie tajniki aparatu. Poruszam się tylko w podstawowych ustawieniach, a to o wiele za mało żeby fotki były dobre.
Mimo wszystko bardzo dziękuję!!
Witaj!
Domowe teraz cieszą najbardziej.
Bo z wiosną to ogród ważniejszy i tamto kwiecie aż do jesieni, prawda ?
O też masz Fionę .Też taka dumna księżniczka ?
|Pozdrawiam cię również serdecznie
pokażę wam trochę moich koleusków ze szczepek.Jedna mi przepadła.
Reszta żyje. i już przyrasta