Danusia, nie wszędzie pięknie, mszyca na różach, gołe placki trawnika itd, chwasty na rabatach i w chodniku, ale co ładne, to cieszy
Lawendy radykalnie cięłam, zakwitną później chyba lub wcale, trudno.
Róże kwitły do końca stycznia, to pewnie teraz później będą, u ciebie bardzo szybko. Na razie nie za fajna pogoda, pozdrawkii mam mało czasu na ogród.
czekam i czekam i jeszcze nie otworzyła kwiat, ale niuchałam, śmierdzi a nie pachnie!
te mi gdzieś poginęły
Ciekawostka hortensjowa z Keukenhof, czyli jak Holendrzy są w stanie chemią napompować hortensje...
Aż musiałem sprawdzić, czy nie sztuczna - liść ok 30 cm długości, kwiat ok. 40 cm średnicy.
Małgoś ostatnie dni pochłania mi pielenie tego co juz mam i doba jest za krótka żeby to wszystko ogarnąć. Coś tam robię w kierunku nowych rabat ale nic co by było godne pokazania. Dziś chcemy posadzić nowe nabytki
Agreściki pęcznieją, moje dziecię wszystkich gości do agrestu prowadzi i pokazuje
Anemony
Ulubiona roślina (bo jedyny jałowiec ) Małża Lubię go w stadiumm świeżych przyrostów
Hakuro na razie w takiej formie, ale niedługo będę ją korygować
Double ellen
Orlik wreszcie siebie przypomina Ale drugi zniknął, nie mam pojęcia gdzie się podział
Szałwia omszona
Szałwia NN, możliwe, że Caradonna
Mix pełnych