Aniu wybacz to straszne spóźnienie z życzeniami urodzinowymi... Kłaniam się nisko z hiacyntami w zębach i życzę zdrowia i tej wygranej w totka!!! Wtedy będziesz już mieć na wszystkie zachcianki
Aga - ale te moje coubi to właśnie beżowe są - nie białe
Dzisiaj myślałem, że mam luz - do momentu otwarcia zeszytu do matmy
Idę - ale wrócę
Taaak??? Moje w kolorze "kawa z mlekiem" (nazwa producenta) inaczej wyglądają... A może mam jakąś podróbkę? W wolnej chwili podaj namiar na stronkę z której kupowałeś.
A trza było zeszytu nie otwierać - żartuję oczywiście
Piękne te "męczarnie" hiacyntowe Jednak odkopywałeś ten mech - twardy z Ciebie zawodnik A z pachruszczem świetny pomysł - będę kopiować, ale nie zamierzam się aż tak poświęcać i pod śniegiem go szukać
Coubi białe świetnie u Ciebie wyglądają . Moje w beżowym kolorze jakoś tak biednie... I też niestety kupiłam bez wkładu i żałuję. Muszę dokupić przed wiosennym przesadzaniem kwiatków, chyba że całkiem wymienię te donice na inne
Powodzenia w dalszym "dożynkowaniu" Jeśli Cię to pocieszy - na studiach jest znacznie gorzej
...ja jakas zagubiona jestem... zapomniałam o ostatkach
Oj bidulka... Głaskam po główce
Ja pamiętałam - ale to i tak nic nie zmieniło - tylko wirtualny kawałek torta od Ciebie zeżarłam, o ilości kalorii też wirtualnej - na szczęście
Wianek wiosenny super, super, super!!! Taki prosty, elegancki i co najważniejsze - łatwy do wykonania!!!
Widzę, że Ty już porządnie przygotowujesz się do naszego wiosennego wiankowania Daj znać, jak wypatrzysz gdzieś takie przezroczyste jajka, bo skoro podzieliłaś się linkiem, to będziemy kopiować, tfu - inspirować się
Buziaki!
Przybiegłam się przywitać i wianek zapisałam do ulubionych prosty ... tak się wydaję ... bo jak sobie przypomnę moje zmagania z szyszunią to już nie jestem taka pewna, że łatwy do wykonania
buziam Kochana
EEEE dziewczyny powiedzcie pliss można na Gardeni robić zakupy? czy tylko oglądanie? tak mnie kusi...
Pytaj Agi Wieloszki. Ja się nastawiam na inspiracje/oglądanie i kontakty towarzyskie
Aniu można robić zakupy, ale to nie TKMaxx Ja w ubiegłym roku nic nie kupiłam - ceny roślin (np. żurawek) były wysokie, a rośliny specjalnie przygotowane na targi, podrasowane . Więc w tym roku jadę z takim samym nastawieniem jak Madżenka
Aga !!! Ja czaruję Ankę aby na Gardenie przyjechała a Ty mi Brutusie!!!
Upssssssssss...
A ja myślałam, że samo nasze towarzystwo za całe czarowanie wystarczy
no tak gderacie, nawołujecie się, że normalnie mam chętkę
EEEE dziewczyny powiedzcie pliss można na Gardeni robić zakupy? czy tylko oglądanie? tak mnie kusi...
Pytaj Agi Wieloszki. Ja się nastawiam na inspiracje/oglądanie i kontakty towarzyskie
Aniu można robić zakupy, ale to nie TKMaxx Ja w ubiegłym roku nic nie kupiłam - ceny roślin (np. żurawek) były wysokie, a rośliny specjalnie przygotowane na targi, podrasowane . Więc w tym roku jadę z takim samym nastawieniem jak Madżenka
Aga !!! Ja czaruję Ankę aby na Gardenie przyjechała a Ty mi Brutusie!!!
Upssssssssss...
A ja myślałam, że samo nasze towarzystwo za całe czarowanie wystarczy
Madżenko uwielbiam słodycze, a kawa bez chociaż kawałka czegoś słodkiego zwyczajnie mi nie smakuje Ale wierzę w Ciebie i trzymam kciuki za wytrwałość w postanowieniu. Ja muszę powziąć jakieś inne - możliwe do wytrwania w nim