Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

gierczusia 20:12, 12 lut 2013

Bluszczyk z skrzydlokwiatem w coubikach wyglądają boooosko
Sebek 20:21, 12 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Mnie tam takimi hiacyntami możesz męczyć cała przyjemność po mojej stronie ... Pytanie mam : czy znasz firmę e- iglaki ?? Bo podobno towar trefny , a się reklamują w kwestii bukszpanowej

E-iglaki.....Scyzoryk mi się w kieszeni otworzył.....Nie kupuj tam nigdy w życiu! Zwłaszcza bukszpanów - ja się dałem nabrać - zobacz tutaj jakie przyszły...
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=77
Oczywiście w końcu z 50 padło około 20 sztuk - mimo ogromnych starań. W tym roku będzie łatanie obwódki, żeby lepiej wyglądała

E-iglaki = E-market 24h - to ten sam sklep.
Gardenarium 20:30, 12 lut 2013

Jestem, paczę

Instagram Ogrodowiska
Syla 20:46, 12 lut 2013

Sebek napisał(a)
Pomęczę Was jeszcze tymi hiacyntami - a może potem letnimi fotkami? Jakoś dzisiaj humor mam dobry Dzięki grupie wrocławskiej hiacynty dostały w nóżki mech (oczywiście odkopywałem go spod śniegu ), a zamiast podpórek do storczyków pachruszcze z jabłoni - lepiej to wygląda i trzymają się prosto

Pięknie to wyszło ..... będę musiała pomyśleć o zakupach osłonek w Danusiowym sklepie ..... ale jak już zaakceptuję ostateczny projekt kuchni pozdrawiam
Sebek 20:49, 12 lut 2013

Mam nadzieję, że będzie taka jaką sobie wymarzyłaś I podejrzewam jak będzie wyglądać - ale przekonam się o tym jak zobaczę
Wieloszka 22:11, 12 lut 2013

Piękne te "męczarnie" hiacyntowe Jednak odkopywałeś ten mech - twardy z Ciebie zawodnik A z pachruszczem świetny pomysł - będę kopiować, ale nie zamierzam się aż tak poświęcać i pod śniegiem go szukać
Coubi białe świetnie u Ciebie wyglądają . Moje w beżowym kolorze jakoś tak biednie... I też niestety kupiłam bez wkładu i żałuję. Muszę dokupić przed wiosennym przesadzaniem kwiatków, chyba że całkiem wymienię te donice na inne
Powodzenia w dalszym "dożynkowaniu" Jeśli Cię to pocieszy - na studiach jest znacznie gorzej
Sebek 22:14, 12 lut 2013

Aga - ale te moje coubi to właśnie beżowe są - nie białe
Dzisiaj myślałem, że mam luz - do momentu otwarcia zeszytu do matmy

Idę - ale wrócę
Zeta 22:16, 12 lut 2013

Seba pomysł z gałązkami jako podparcie hiacyntów bossskiii.....
monitka 22:17, 12 lut 2013

A moje hiacynty juz klapły...więc Twoimi oczy nacieszę, śliczne są
Wieloszka 22:18, 12 lut 2013

Sebek napisał(a)
Aga - ale te moje coubi to właśnie beżowe są - nie białe
Dzisiaj myślałem, że mam luz - do momentu otwarcia zeszytu do matmy

Idę - ale wrócę

Taaak??? Moje w kolorze "kawa z mlekiem" (nazwa producenta) inaczej wyglądają... A może mam jakąś podróbkę? W wolnej chwili podaj namiar na stronkę z której kupowałeś.

A trza było zeszytu nie otwierać - żartuję oczywiście