Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

stychaz 19:39, 12 lut 2013

Macham
noemi 21:23, 12 lut 2013

Dziewczyny nie mam fotek kfiatków ... padają mi w domu ... mam za ciepło i za ciemno .... Macham do Was buziaczki !!!!
noemi 21:27, 12 lut 2013

Enya73 napisał(a)
Potwierdzamy, że ja i Ania Studio będziemy na Gardenii w sobotę 23 lutego Mamy już zarezerwowany hotel blisko MTP i bilety on line już kupione. Teraz tylko proszę o informację, gdzie i o której się spotkamy z Wami?

Pozdrawiam serdecznie

Anitko , my wyjeżdżamy ok.8 ... ok 11tej planujemy być na miejscu zdzwonimy się ??? ja mam namiary na Anie a Wy o której planujecie wyjazd ???... ale się cieszę
Wieloszka 21:27, 12 lut 2013

Buuuu... Nie ma fotek Ale i tak Cię toffam Leć zobacz u Madżenki białe hiacynty i tulipki na poprawę humoru - działa
noemi 21:49, 12 lut 2013

Wieloszka napisał(a)
Buuuu... Nie ma fotek Ale i tak Cię toffam Leć zobacz u Madżenki białe hiacynty i tulipki na poprawę humoru - działa

Ja Ciebie też toffam ...byłam, widziałam ... boskie som ... działa , działa .... czemu do Gardenii jeszcze dwa tygodnie !!!! nie doczekam się !!!
Syla 22:11, 12 lut 2013

Hmmm do Gardenii 2 tygodnie ???? hmmmm???? to się jeszcze zastanowię i Kubusia zdążę podleczyć ... hmmmm???? ..... buziam Madziu ..... a kwiotkami się nie przejmuj nie te to inne zakupisz jeszcze nie jeden raz ..... no ale wcześniej doniczusię przygotuj do prezentacji tulam mocno
Wieloszka 22:15, 12 lut 2013

Syla no musisz tam być z nami! Nie zastanawiaj się zbyt długo, Ty przecież mobilna i dzielna jesteś

Dziewczyny buziam Was obie i dobrej nocki życzę
noemi 22:19, 12 lut 2013

Syla napisał(a)
Hmmm do Gardenii 2 tygodnie ???? hmmmm???? to się jeszcze zastanowię i Kubusia zdążę podleczyć ... hmmmm???? ..... buziam Madziu ..... a kwiotkami się nie przejmuj nie te to inne zakupisz jeszcze nie jeden raz ..... no ale wcześniej doniczusię przygotuj do prezentacji tulam mocno

Syla zobacz gdzie będziemy po Gardenii ..... Monika(Kwiatholandi) jak pokazała fotki z tego miejsca to ciężko nam było uwierzyć , że to w Polandii taka miejscówka klimatyczna .... kwiatkom daruję, będą następne .... i obiecuję, że się zorganizuję bardziej .... buziam i zdrówka życzę !!! .... no i czekam ......

http://werandafamily.com/zielona-weranda/
Madzenka 22:41, 12 lut 2013

Magada a jak ja się w tej werandzie oprę pokusie deseru???
Wieloszka 22:43, 12 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Magada a jak ja się w tej werandzie oprę pokusie deseru???

To proste - nie oprzesz się