No i wiosna w pełni ....
Przeczytałam o kropkach ....i popieram ..ja też je uwielbiam
A dyslekcji u mnie nie stwierdzono...
Śnieg superowy Madżen pasuje kolorystycznie do kompozycji wiosennych w domu..
Ah i znowu znalazłam coś co mam takiego samego hihihi ....i wcale nie chodzi o hiacynty
Błędów 20 chyba będę dyslektykiem jednak
Cóżeś wypatrzyła???
Białą doniczkę z hiacyntami hahahah tylko że ja mam........czarną
No bliźniaczka jak nic
Zazdraszczam tej Gardenii niezły wypad się szykuje ...a ja bedę czekać na foto relacje
Niezapomnij aparatu i pstrykaj zdjęcia bo ja będę czekać
Zeta ja jadę sobie pooglądać, poszukać inspiracji, namiarów na sklepy w necie i szkółki więc będe focić
EEEE dziewczyny powiedzcie pliss można na Gardeni robić zakupy? czy tylko oglądanie? tak mnie kusi...
Pytaj Agi Wieloszki. Ja się nastawiam na inspiracje/oglądanie i kontakty towarzyskie
Aniu można robić zakupy, ale to nie TKMaxx Ja w ubiegłym roku nic nie kupiłam - ceny roślin (np. żurawek) były wysokie, a rośliny specjalnie przygotowane na targi, podrasowane . Więc w tym roku jadę z takim samym nastawieniem jak Madżenka
Aga !!! Ja czaruję Ankę aby na Gardenie przyjechała a Ty mi Brutusie!!!
Upssssssssss...
A ja myślałam, że samo nasze towarzystwo za całe czarowanie wystarczy
Marzena Ty słodyczy nie jesz? A bo co, że tak zapytam?
Bo siem odchudzam od niedzieli Bo siem obżerałam dieta nie z powodów ideologicznych, lecz estetycznych a przy okazji duchowo się odnowię
Ps przed lecz chyba nie powinno być przecinka a pokazuje tekst poprawny....
Tobie to chyba płatki uszne zgrubły.... gdzie Ty kobieto diety potrzebujesz???????
W tym miejscu gdzie się siedzi... Tenisa nie ma buuuu, nart nie ma buuuuu, hata yoga za wolna, dobrze na kolano dziala ale nie na tłuszczyk.... A w pracy na każdym spotkaniu jestem odwrotnością świstaka.. Zamiast zawijać odwijam cukierki i jestem ciasteczkowy potffffór.... Dzisiaj ćwiczyłam silna wolę, trzech kolegów mi pod nosem moje ulubione michałki podtykali, w odstepach 15 minutowych!!! Świat jest pełen potfforów!!!
EEEE dziewczyny powiedzcie pliss można na Gardeni robić zakupy? czy tylko oglądanie? tak mnie kusi...
Pytaj Agi Wieloszki. Ja się nastawiam na inspiracje/oglądanie i kontakty towarzyskie
Aniu można robić zakupy, ale to nie TKMaxx Ja w ubiegłym roku nic nie kupiłam - ceny roślin (np. żurawek) były wysokie, a rośliny specjalnie przygotowane na targi, podrasowane . Więc w tym roku jadę z takim samym nastawieniem jak Madżenka
Aga !!! Ja czaruję Ankę aby na Gardenie przyjechała a Ty mi Brutusie!!!
Upssssssssss...
A ja myślałam, że samo nasze towarzystwo za całe czarowanie wystarczy
no tak gderacie, nawołujecie się, że normalnie mam chętkę