Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Typografia ogrodu 10:13, 13 lip 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Cieszę się, ze wakacje sie udały ... i zazdroszczę Ci, że tak szybko ogarnęłaś ogród taaaaki ogromny ogród i ... piękny Kurczę nie wiem jak Ty to robisz, że wszystko jest takie dopracowane, każdy kąt doglądnięty (a sporo ich masz) a rośliny takie dorodne, nie dość że nie chorują to jeszcze na potęgę się rozmnażają

Cudowny ogród stworzyłaś!!!

Reniu nawet nie wiesz jaka radzisz mi dajesz tak pisząc wlasnie siedzę nad kartka z rabata brzozowa i już myśle ze nic z tego nie wyjdzie a ty takie słowa czytam i od razu skrzydła wracają czasem faktycznie nie doceniam chyba ze nie jest najgorzej ze rośliny zdrowe, ze szkodników brak...dzieki za o tym przypomniałaś
Tez się szybko uporasz najlepiej zaproś gości to od razu szybciej pozjdzie a wakacje udane rozumiem?
Anulajda w raju 10:07, 13 lip 2017

Do góry
anulajda napisał(a)

Aniu Macham po urlopie ... pięknie różano u Ciebie
Na zielonej... trawce :) 09:58, 13 lip 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

No przy takich zjechanych spodniach musi być choć efekt

No tak jak się codziennie na kolanach w ogrodzie działa to nic dziwnego, że on tak pięknie wygląda Cuuuuuudnie masz Angela!!!!! A zielony dywanik świetnie podkreśla urok pięknie skomponowanych roślin
A pokażesz jeszcze więcej zdjęć hortensjowej? Bo muszę coś zrobić ze swoją ... a jak się tak napatrzę to może w końcu mnie oświeci

Pozdrawiam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:58, 13 lip 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Kochani
Dziękuję zbiorowo za taką dużą ilość miłych wpisów podczas mojej nieobecności!!!!!!
Niestety każdy urlop kiedyś się jednak kończy Po moim zostały już tylko wspomnienia ale takie, które na długo pozostaną w pamięci Wakacje miałam wspaniałe ... długie, rodzinne, w cuuuudownej scenerii ... słońca, rozrywki i wspaniałego towarzystwa nam nie brakowało

sliczne to , gdzie to?
Hirutkowy raj:)) 09:57, 13 lip 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Krysiu
Mam nadzieję, ze ze zdrówkiem już lepiej. Trawniczek fajnie się zebrał. A zestawienie róży z odętką mega!!! No i te hortensje ... ach

Buziaki

O Renia fajnie ,że juz jesteś własnie zostałam w domu dycham strasznie,jak gruźlik i głos trace to posiedze w domu,praca odetchnie ode mnie trawnik nadal obserwuje i czekam na wyniki badań,dałam na Mickiewicza
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:47, 13 lip 2017

Do góry
Kasia
Niektóre zdjęcia oglądałam po kilka razy ... świetnie masz skomponowane rośliny ... a co najważniejsze mega masz zaprojektowany układ rabat, świetnie wkomponowana w to architektura ogrodowa, wglębnik suuuuper wpisuje się w całość ... są elementy spójne i powtarzające się: brzozy, trawy, elementy w kolorze drewna ... kurczę fajnie masz ... zazdro ... mnie nigdy to się nie uda bo działkę mam słabo zagospodarowaną nie to co u Ciebie ... wszystko przemyślane i ... rośliny pięknie rosną i ... otoczenie wokół podkreśla urodę ogrodu ... łoo się rozpisałam ... ale tak czuję ... ogród masz nowoczesny ale jednocześnie swobodny, zwiewny, widać konsekwencję ...

Podziwiam ...
Z Pszenicznej ... 09:30, 13 lip 2017

Do góry
Agata pięknie masz
Byliny dają czadu!!! I trawniczek pięknie się zieleni. No i oczywiście pracowita pszczółko fajnie urządziłaś sobie taras Mam nadzieję, ze masz teraz więcej czasu żeby testować nowe mebelki

Buziaki
Tu ma być ogród :) 09:22, 13 lip 2017

Do góry
Edytka
Macham po wakacjach!!!
Soczyście masz w ogrodzie, warzywka dorodne ... i zaintrygowałaś mnie cięciem do zera Potraktuję tak szałwię
Typografia ogrodu 08:56, 13 lip 2017

Do góry
Cieszę się, ze wakacje sie udały ... i zazdroszczę Ci, że tak szybko ogarnęłaś ogród taaaaki ogromny ogród i ... piękny Kurczę nie wiem jak Ty to robisz, że wszystko jest takie dopracowane, każdy kąt doglądnięty (a sporo ich masz) a rośliny takie dorodne, nie dość że nie chorują to jeszcze na potęgę się rozmnażają

Cudowny ogród stworzyłaś!!!
Hirutkowy raj:)) 08:30, 13 lip 2017

Do góry
Krysiu
Mam nadzieję, ze ze zdrówkiem już lepiej. Trawniczek fajnie się zebrał. A zestawienie róży z odętką mega!!! No i te hortensje ... ach

Buziaki

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:55, 12 lip 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Ciężko mi się pisze bo wyświetlacz w laptopie "się popsuł" ... chciałam tylko dodać, że jakieś pozytywy też są ... dojechał w końcu materiał na ławki do wgłębnika ... teraz pozostało pomalować wszystko

PS Na posty (jeśli jeszcze się nie zdezaktualizowały) odpowiem jutro.

oszlifowane. dobrze Ci
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:47, 12 lip 2017

Do góry
Ciężko mi się pisze bo wyświetlacz w laptopie "się popsuł" ... chciałam tylko dodać, że jakieś pozytywy też są ... dojechał w końcu materiał na ławki do wgłębnika ... teraz pozostało pomalować wszystko

PS Na posty (jeśli jeszcze się nie zdezaktualizowały) odpowiem jutro.

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:00, 12 lip 2017

Do góry
Niestety mimo, że akumulatory naładowane ciężko mi się jakoś odnaleźć, nic mi się nie chce a po powrocie ogród mnie zdołował ... chwastów tony, trawnik przerośnięty, jedna duża tuja zasuszona, trzcinniki załapały rdzę, graby straciły kolor,bukszpany proszą o cięcie, roże przekwitły i szałwia też, hortki cały czas w pąkach ani myślą zakwitnąć ... ech i ta ścieżka do przeróbki, która przypomina mi, że ciągle nie jest tak jak powinno być

Także, choć wypoczęta, mam wielkiego ogrodowego doła ... powoli ogarniam chwasty, wycinam przekwitnięte czosnki i zbieram się do cięcia buksów ... ale idzie mi to mozolnie ... i nie wiem co zrobić żeby wrócił w końcu zapał ogrodowy

No i oczywiście mam ogroooomne zaległości u Was ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:44, 12 lip 2017

Do góry
Kochani
Dziękuję zbiorowo za taką dużą ilość miłych wpisów podczas mojej nieobecności!!!!!!
Niestety każdy urlop kiedyś się jednak kończy Po moim zostały już tylko wspomnienia ale takie, które na długo pozostaną w pamięci Wakacje miałam wspaniałe ... długie, rodzinne, w cuuuudownej scenerii ... słońca, rozrywki i wspaniałego towarzystwa nam nie brakowało

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:20, 28 cze 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Zaległe foty kulkowiska i świdośliw z Globemasterami i szałwiami w tle

Moje ulubione kadry Twojego IDEALNEGO ogrodu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 07:56, 27 cze 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Uwielbiam)))

jest niesamowicie!!!!!!!

Fantastyczne połączenie kolorystyczne!!!!!

Reniu efekt nasadzeń powala i to że są powtórzone w ilości kilku/kilkunastu sztuk - super!!!!!!, uwielbiam do Ciebie przyjść i napatrzeć się na Twoje rabaty, miła odmiana po moim misz maszu hahahahahaha

Łukasz napisała katalogowe!!!! - i tak jest - zdjęcia nadające się do publikacji

pozdrowionka zostawiam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:39, 23 cze 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Zaległe foty kulkowiska i świdośliw z Globemasterami i szałwiami w tle

super te śś wyglądają...

reszta jak najberdziej tez!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:13, 23 cze 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
I moja ulubiona reksiowa ... i Pastelle w pełnej krasie

[img size=640x424]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/143/1437452/original.JPG[/img

Pastellka piękna, jak wszystko u Ciebie
macham Reniu
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:25, 19 cze 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Piękne różane królestwo

Ren - dziękuję Ci za miłe słowa
Podwójna natura bliźniaka w ogrodzie... 15:04, 19 cze 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Spróbowałabym z samą seslerią ... jak będzie Ci czegoś brakować zawsze możesz dorzucić kulki

Renia i pewnie tak zrobię. Mój eM niestety znów mi namieszał bo potwierdził, ze fajnie będą wyglądać same trawy ale on chce kaskadowe a nie "takie sztywne" jak sesleria jesienna. Podoba mu sie hakone, ale ja mu tłumaczę, że hakone zimą jest beee.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies