Renia i pewnie tak zrobię. Mój eM niestety znów mi namieszał bo potwierdził, ze fajnie będą wyglądać same trawy ale on chce kaskadowe a nie "takie sztywne" jak sesleria jesienna. Podoba mu sie hakone, ale ja mu tłumaczę, że hakone zimą jest beee.
Już z nią o tym rozmawiałam i mówiła , że nic nie będzie tak kombinować, tylko ta folia zostanie bo jak posadzi na górce tuje to i tak tej foli widzieć nie będzie. A gdzie ja i mój zmysł estetyczny w tym wszystkim jestem?????
No musze sie za te chwasty zabrać bo wstyd. Żebym chociaż decyzje podjęła, trawy zamówiła to by mi łatwiej było się wziąć do roboty. A jeszcze za domem mam kilka roślinek do posadzenia, które grzecznie czekają w doniczkach.
A ogrodzenie to chyba początkiem następnego roku będzie skończone (brama i wypełnienia). Ale śmietnik mus skończyć. Czekamy na jeszcze jedną belkę, bo zabrakło i na listewki od stolarza...
Ten mój starszy bez rośnie z kulkami buksowymi w trawie
Tego drugiego jeszcze nie posadziłam Ale będzie rósł w pobliżu tamtego.
Zdjęć oczywiście nie mam
Poszlabym też narazie w seslerie tak jak Renia pisze zawsze dosadzisz kulki. A może T inne seslerie T haufleriana jest chyba bardziej kaskadowe trochę bardziej sie łamie tak mi do zdaje