Po weekendowym wzdychaniu do ogrodu z lustrem otrząsnęłam się i mnie olśniło Nie chcę róż, przynajmniej jeszcze nie teraz
Nowy plan jest taki :
w tyle będą jeszcze nigry, których nie narysowałam . Co myślicie ?
Dziękuję Agnieszko za te fotki. Aspirynki piękne, ale rzeczywiście raczej olbrzymki Być może u mnie takie by nie urosły, ale na przód rabaty raczej się nie nadają Chyba muszę szukać takich max. do 1 m wysokości.
A może Ty coś polecisz?
pozdrawiam
Jest to tkanina winylowa, stosowana do napinanych liter wiekogabarytowych. Tkanina winylowa, przy tej samej powierzchni, jest kilkukrotnie lżejsza od płyty plexi.
System do napięcia i klipy i wypelniacze tez z tej samej formy http://www.proaluminium.com.pl/prof_system.html
Plan wydaje się być fajny ,tylko co do turzycy miałabym jakieś halo. Jeśli tam słonecznie to chyba dla niej nie specjalnie. Podobno wytrzymuje w słońcu ale gorzej wygląda. No ale to tak wiesz,mam ją ale dopiero jeden sezon i do tego mocno dzielona . Powtarzam za dziewczynami
Ten pierwszy to opuchlaki, ale ostatnie zdjęcie to absolutnie, aż tak opuchlaki nie żrą. W życiu nie widziałam czegoś takiego.Może to sarna czy inny zwierz.
Edytko, Dzięki za hurra optymizm! Mam cicha nadzieje, że ten tydzień u nas taki mroźny nie będzie jak prognozy podają, Kusi mnie do ogrodu, oj kusi. Ale jeszcze przez zimę nie wywiało mi resztek rozsądku,więc wstrzymuję się.
Dziś udało się przedłużyć spacer o jeszcze jedno okrążenie. Futrzak zadowolony, a ja? Raźnym krokiem zaliczyłam jeszcze zejście do piwnicy. Dalie już pędy wypuszczają. Znak, że wiosna blisko.
To Brasia , też go mam .
Kupowałam storczyki na przecenach, po 10 zł.Zmarnowane, przesuszone. Nie wszystkie udało mi się uratować, ale większość
Mam też dwie Vandy, przecenione po 10zł Wbrew opinii są bardzo łatwe w hodowli.
Mariola, szczękoopad normalnie. Cudne ta jaja !!!! Takie stylowe i ozdobne, takie barokowe...
Wieszak też fantastyczny. W ogóle wszystko prześlicznej urody!!!
Podziwiam pomysłowość i fantazję ale przede wszystkim za zdolne rączki !!!
Buziaki