Mam takie samo zdanie w kwestii rabaty Tylko ten mój M uparty
Fachowca zapytam po prostu o zwiększenie zasięgów we wskazanych miejscach i sekcje (zwalę na dociekliwość M) i ... zrobię mu test
To jest forum, należy założyć wątek, pokazać zdjęcia ogrodu, nie jest to konkurs ofert na projekt. Zapraszam nieustająco, ale to pytanie o ogród i projekt jest zbyt ogólnikowe.
Projektów kompleksowych tutaj nie robimy, motywujemy do samodzielnego działania. Podpowiadamy, są inspiracje. Moja 5 letnia praca przynosi efekty, działania forumowiczów także. Ogrody pięknieją jak widać
Niestety usuwam zdjęcia z pierwszego postu bo ściągnęłaś je z netu. Wątek o nowej roślinie zakładamy jeśli mamy jej zdjęcia i ewentualnie doświadczenia z uprawy. Nie wklejamy zdjęć nie swojego autorstwa.
Tak mnie to zdjęcie zainspirowało wczoraj, że jak dzisiaj pojechałam po krokusy (których z resztą nie bło) i trafiłam taką odmianę narcyzów, to kupiłam, aż 6 doniczek. Pozdrawiam.
Dziękuję Danusiu
W takim razie jutro dzwonię do "projektanta" i wnoszę uwagi
Co do tego paska na dole 17,00m x 2,40m to cały czas nie jestem zdecydowana - marzy mi się tam rabata z brzozami pożytecznymi, trawą min Red Baron, hostami i kwiatami sezonowymi i może jeszcze dereniem ale ... mąż ciągle się upiera przy trawniku (pracuję nad tym żeby go przekonać)i wtedy wystarczyłaby linia kroplująca
Dziękuję raz jeszcze za podpowiedź Jesteś wspaniała