Moje ukochane miejsce na ziemi
22:51, 12 lut 2013
Nie ma u mnie Obi, a tam ciągle jakieś promocje
, kupuj kupuj dobra cena

witaj ....
Gosiu moje powojniki też budzą się do życia...
ale na razie siedzą pod pierzynką śniegową......
pozdrawiam cieplusio.......
Dobrze że mają tą kołderkę z cięciem trzeba się jeszcze trochę wstrzymać, będę trąbić - Marzenka kazała a ja się słucham
No trochę nadrobiłam ...ale Ty masz gości
Wy już tniecie ?? U mnie środek zimy ja się zabiję
W pobliżu mostka i sztucznej rzeki
Przyszłam z rewizytą i siedzę z rozdziawioną buzią.Jeden z cudniejszych jaki tu widziałam. Dzwonek karpacki biała róża hortensje to moja bajka. Widok na lasek sosnowy przeuroczy. Będę zaglądać i podziwiać
Ależ ty niecierpliwa jesteś, kupiła sekatorek i już poszalała, a pisałam przełom lutego i marca, nie powinno być opadów i mrozu w czasie cięcia. U mnie też pączki ale ja jeszcze troszkę poczekam żeby pogoda się ustabilizowała, śnieg ciągle pada, mam nadzieję że u Ciebie lepiej było, że w śniegu nie biegałaś z tym sekatorem....
Z racji jutrzejrzej Środy Popielcowej ( i, co za tym idzie,Wielkim Postem w następnych dniach) już dzisiaj świętujemy z M.....Walentynki
Z tej okazji dostałam w prezencie.... nowy sekatorek
Więc wpadłam do ogrodu i..porobiłam sztobry z pęcherznic - ciekawe czy cos z tego będzie...?
Wszak to mój " pierwszy raz"
Oj poszalałaś z tym narzędziemWidzę że ty też dostajesz romantyczne prezenty na walentynki- mi się doniczki dostało...hehe
Jedyne zdjęcie powojników sprzed 2 lat ( te "lichotki wspinajace się po kratce), ale w stanie "bezkwietnym"
No bez gości ani rusz, dla wszystkich wielki BUZIAK
A co do powojników, jak nie uda się rozpoznać, to spróbuj trochę wyżej je teraz przyciąć. Masz pewnie te z grupy wielkokwiatowych- mój Generał Sikorski tnie się w pierwszym roku 30 cm nad ziemią w drugim 40 a później przy 50 się zostaje. Spróbuj tak jak nie znajdziesz nazw swoich.
Witaj, a ja też miałam zapytać o te wisienki, ale widzę już odpowiedź, ale się naszukałam twojego wątku, pamiętałam zdjęcie, dobrze że Madżenka podpowiedziała. A przy okazji sobie od początku wszystko przejrzałam i przypomniałam, bo byłam u Ciebie gościem jeszcze przed zarejestrowaniem. Ślicznie masz, pozdrawiam