Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

nieszka 21:46, 12 lut 2013

beta napisał(a)
Nieszko

macham....a ta metamorfoza skalniaka zachwyca

co w końcu zdecydowałaś z tą rabatą pod ścianą? horti?

Horti hori!
Ty leć do sobie i wymiary dokładne podawaj bo cos czuje że Gosia się za Ciebie chce poważnie zabrać
nieszka 21:47, 12 lut 2013

Zeta napisał(a)
Fajnie wyglądają rozchodniki z trawami .... Też mam taką kompozycję...ale że lawendatak fajnie z nimi wygląda...??? To niewiedziałam

Widziałam widziałam. Tylko Ty masz rozplenice z rozchodnikami Też muszę to połączenie gdzieś popełnić!
adom1206 22:24, 12 lut 2013

Zachwyciłam się lawendą uwielbiam ją sadzę i okrywam co roku,ale jeszcze się nie zdażyło żeby przeżyła choć raz.Twoja poprostu piękna
nieszka 22:27, 12 lut 2013

adom1206 napisał(a)
Zachwyciłam się lawendą uwielbiam ją sadzę i okrywam co roku,ale jeszcze się nie zdażyło żeby przeżyła choć raz.Twoja poprostu piękna

Okrywasz? Ja jeszcze anie razu nie okrywałam...
Jak mi przemarza to obcinam nisko i przez to wydaje mi się jest gęsta i krzaczek jest bardziej zwarty.
Tobie tak całkiem do korzenia przemarza?
Gosiniak 22:41, 12 lut 2013

Ty jakieś czary stosujesz czy co w jeden sezon tak wszystko porosło
Rozchodnikami już dawno się zachwycam, ale na razie nie u siebie, muszę wam kiedyś obfacić jak kwitną niedaleko mnie jak jeżdżę na basen posadzili dosłownie łąkę rozchodnikową, piękny widok jak kwitła. Ja już powinnam dawno przestać chodzić po waszych ogródkach bo chciejstw za dużo, co ja teraz zrobię....?
nieszka 22:56, 12 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Ty jakieś czary stosujesz czy co w jeden sezon tak wszystko porosło
Rozchodnikami już dawno się zachwycam, ale na razie nie u siebie, muszę wam kiedyś obfacić jak kwitną niedaleko mnie jak jeżdżę na basen posadzili dosłownie łąkę rozchodnikową, piękny widok jak kwitła. Ja już powinnam dawno przestać chodzić po waszych ogródkach bo chciejstw za dużo, co ja teraz zrobię....?

Aj tam czary
Rozchodniki były już w dużych kępach, lawenda jak to lawenda, w jeden sezon się rozrasta a i jeżówki wsadzałam już duże kępy, bo z innego miejsca przesadzałam gdzie zdążyły już sobie podrosnąć.

Ja miałam taki długi i gęsty szpaler z rozchodnika przy chodniku jak jeszcze u mamy mieszkałam więc wiem jak potrafi "czadu dać" jak kwitnie
gierczusia 23:10, 12 lut 2013

nieszka napisał(a)

niezjedzenie pączka w tłusty czawartek pecha przynosi. Przecież nie mogę się tak narażać

... Ja też nie chcąc się narażać zeżarłam cztery pączki ... Ranyyyy , jak to okropaśnie brzmi

Ty normalnie pełnię szczęscia sobie zagwarantowałaś na cały rok

Aaaa alboż tkankę ozdobną , jak to taktownie napisała Bociek
gierczusia 23:15, 12 lut 2013

I dopisuję rozchodniki do listy chciejstw ... Tak je reklamujecie,że chyba się nie oprę ... A skoro tak fantastycznie idzie Wam rozmnażanie roślinek , to może rozmnożycie moje bidne 30m2 ?? na teeeee rozchodniki , coooo ???
Ewa4 23:52, 12 lut 2013

Aga jak masz za mało areału to czy 30 ar.by Ci wystarczylo wpadnij do mnie poszalej a co mi tam nasadz i rozchodniki i co tam Ci się podoba i jeszcze będę Ci wdzięczna
Ewa4 23:54, 12 lut 2013

gierczusia napisał(a)
I dopisuję rozchodniki do listy chciejstw ... Tak je reklamujecie,że chyba się nie oprę ... A skoro tak fantastycznie idzie Wam rozmnażanie roślinek , to może rozmnożycie moje bidne 30m2 ?? na teeeee rozchodniki , coooo ???

a to Ela ma za mało to zapraszam