Zależy kiedy Kocham śnieg w święta (nie Wielkanocne oczywiście - po doświadczeniach tegorocznych trzeba to podkreślić ) no i jak się naumiałem jeździć na nartach to też polubiłem Nie lubię duużych mrozów, bo muszę się grubo ubierać, a tego nie znoszę
Mi się te brzuchy też nie widzą, ale Sebek już za bardzo "wyprostował". Jeśli już mają być te brzuchy, to konkretnie coś w rodzaju koła w tym miejscu, tak jak to czasem w angielskich ogrodach jest - z ustawioną na środku wazą czy jakąś inną pierdółką. Ale szczerze powiedziawszy akurat tego u Ciebie nie widzę, więc zdecydowałabym się na to co nazwałaś ułożeniem puzzlowym, czyli lewa i prawa do siebie pasują. Sam ukłąd fal jest dla mnie ok.
Ale prawa strona na górze zaczyna się tak od tarasu:
Z bliska ujęcie początku lewej strony: w tym zakolu postawię ławkę "z ogrodu lady Morton" (nerkowatą, stoi u niej przy basenie):
A próbna matura? Nie wiem dlaczego, ale sądziłam, że te wszystkie Twoje testy to już próbne egzaminy... Ale wybacz... tak to jest, jak się już daaaaawno maturę zdawało Co do tematu wypracowania... to są tematy w średniej szkole???
Temat wypracowania jaki wybrałem to ten pierwszy - czyli Przedstaw konsekwencje przyjęcia euro w Polsce dla przedsiębiorstw w wybranej przez Ciebie branży
No bo jak nie jak tak
Ale w teście popełniłem takie błędy, że teraz sam się z siebie śmieję O zadaniu obliczeniowym nie wspominając Nauczycielka mnie zabije