Cześć dziewczyny. Dla mnie tez się znajdzie kawka?
Super te kurki Doniu
Co do dekoracji, świąt nie czuję... Wczoraj zrobiłam wianuszki wprawdzie...
Co to się porobiło. Pytałam się dzieci, czy przyjadą: mama, do świąt milion lat jeszcze...
Cieszę się, że tu trafiłam. Pięknie w twoim ogrodzie i to samo szaleństwo różane co u mnie Zaopatrzyłam się w porządny sprzęt do zdjęć i mam nadzieję, że uda mi się pokazać swoje skarby w czasie kwitnienia. Póki co szukam odpowiedzi na pytanie jak wytrawni hodowcy róż, do których i ty się zaliczasz dbają o swoje roślinki. Rozumiem, że zaczynasz od miedzianu. A co dalej. Zdradź proszę tajemnicę jak bronisz się przed chorobami i szkodnikami. Bardzo będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie i życzę pięknej i ciepłej wiosny.
Zostawiam kwiatuszek w prezencie
Ten wianek dla mnie najpiękniejszy, cała Agnieszka w nim jest. Nietypowe połączenia kolorów, elegancja a zarazem luz angielskiej łąki. No i praktyczność, bo gospodarna dziewczyna z ciebie
Silver dolar bardzo ładna hortensja zresztą która z nich nie ładna jak kwitną to wszystkie ładne.
Ociepla się - 3 było dzisiaj. O sadzenie nie ma mowy ziemia zmarznieta. Przy dobrych prognozach to ok połowy kwietnia ziemia musi się nagrzać.
Miałam zrywać tapetę w pokoju, noooo, ale wiosna przyszła, to trzeba było działać.
Skoro w ogrodzie nie można, to stroiki zrobiłam Jajeczne
Pierwszy do przedpokoju:
I wiecie co? Mam postanowienie ogrodowe: kupić sobie wierzbę mandżurską. Zawsze wiosną sąsiadka ją przycinała i miałam darmowe gałązki do dekoracji. I co? Przemarzła jej. I nie mam... Więc kupię wierzbę i posadzę na tyłach jako materiał na dekoracje wiosenne