wymodziłam 2 koncepcje
Pierwsza przedstawia żywopłot z "niewiadomojeszczeczego",przy ogrodzeniu są posadzone brzozy, z tyłu, oraz od frontu jest zagajniczek z świerkami serbskimi, brzozami oraz sosnmi. Z tyłu równiez jest warzywniak z kompostownikiem oraz sad. Jest zaznaczone miejsce na ognisko. Z przodu wyrysowana POŚ. Po bokach na zielono zaprojektowałam rabaty.
wersja druga przedstawia ogród bez rabat. Warzywniak i sad bez zmian, ale zapomniałam napisać że bedzie ogrodzony żywoplotem z buka lub graba, podobnie mały zywoplocik, zasłona przy ognisku. Idąc za Waszymi radami o wielogatunkowości zywoplotu wzdłuż ogrodzenia po prawej stronie zaprojektowałam Serba, na tylnej sciane przy warzywniaku brabanta (chcialam go wiec zaryzykuje w tym miejscu, tak jak pisze Ela za 20-30 lat niech sie inni martwią

) Po lewej stronie nie mam koncepcji jeszcze, a od frontu cis baccata. Uzupełnieniem sa "rozrzucone" brzozy i serby w naroznikach. Brzozy moze nie wszystkie tylko niektorę bedą podsadzone trawami, bylinami itp W obu wersjach nie mam wogole koncepcji jak zagospodarowac front przez tą POŚ-ke
dodaję kierunki świata