Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Krowy, staw i my... 08:43, 12 lut 2013

Do góry
Poczytałam o wypadach mężów, no jak to bez żonek się wałęsają, wiem wiem czasem trzeba trochę odpocząć od siebie, żeby tylko mój M tego nie przeczytał, bo też mu się zachce wybywać...heheh,
Miłego dnia Marlenko
"Baśniowy" Ogród 08:32, 12 lut 2013

Do góry
Kurcze, ja wam tego śniegu troszku zazdroszczę, bo jak mrozik będzie, oj wolę nie myśleć.
Moje ukochane miejsce na ziemi 08:30, 12 lut 2013

Do góry
Głowa do góry jeszcze się narobisz na tyje swojej "malutkiej" działeczce
U mnie śniegu nie ma, wczoraj zaczął troszkę sypać, nawet teraz coś tam z nieba leci, ale takie słabe to mizerne, że nic nie przykryło, ciesz się że masz jeszcze śnieg ochroni ci roślinki przed mrozem, a u mnie co, żeby tylko za zimno nie było. Miłego dnia życzę
Igiełkowy ogródeczek 21:45, 11 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Gosia ..gratuluję kolejnej seteczki..... i fajnego projekta zrobiłaś.. mi te umbr coś tam sie podobają w tym miejscu

Dziękuję, no to chyba zostaną
Igiełkowy ogródeczek 21:42, 11 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Gosia chyba moich amanogaw nie fociłam bo na razie strasznie marnie wygladają i były już dwa razy przesadzane....

A ja już buszowałam u ciebie w ich poszukiwaniu, to nic na wiosnę może lepiej z nimi będzie, jak zakwitną zrób zdjęcie A umbracośtam-(spodobało mi się) widziałam u Ciebie, malutkie ale ładnie wyglądają, pewnie też się aklimatyzują, później powinny mieć chyba większe przyrosty.
Trudne początki 21:33, 11 lut 2013

Do góry
A ja będę chwalić projekt jak na pierwszy raz bardzo udany, z zielonym po lewej stronie będzie o niebo lepiej, bo tego właśnie tam potrzeba, idziesz w dobrym kierunku
Jeśli chcesz ten geometryczny to tych trójkątnych mini rabatek bym nie robiła, może coś innego za albo w ogóle.
Nasz przydomowy ogródek 21:24, 11 lut 2013

Do góry
Wierszyki niesamowite piszecie, ale się ubawiłam, pozdrawiam
Igiełkowy ogródeczek 21:10, 11 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Giza- widziałam, jeszcze pomyślę nad nim

Madżena- amanogawy mogły by być, tylko jak czytam opinię to piszą, że one tylko w czasie kwitnienia ładne, a później zwykłe drzewa tylko że wąskie, a wiśnie cały czas ładne, no i wiesz jak człowiek już na coś zachoruje....nie ma na to lekarstwa A masz może u siebie tą amanogawę? Umbraculiferę chętnie też zobaczę- nie wiem czy dobrze napisałam bo też zawsze zapominam

Mam amanogawe u mnie jeszcze marne ale widzialm dorosłe okazy i takie strzeliste wąziutkie piekne drzewa mnie zachwycją . Mam trzy szt posadzone obok siebie. Masz rację wisnie umbracośtam są przez cały sezon piekne i mozna je strzyc w idelane kule.

O widzisz i masz tu teraz babo- następny dylemat i chciejstwa, ja nie widziałam na żywo, szkoda bo wtedy na pewno bym wiedziała co wybrać Koniecznie obfoć swoje nawet jeśli młode
Igiełkowy ogródeczek 21:06, 11 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Madżena- amanogawy mogły by być, tylko jak czytam opinię to piszą, że one tylko w czasie kwitnienia ładne, a później zwykłe drzewa tylko że wąskie, a wiśnie cały czas ładne, no i wiesz jak człowiek już na coś zachoruje....nie ma na to lekarstwa A masz może u siebie tą amanogawę? Umbraculiferę chętnie też zobaczę- nie wiem czy dobrze napisałam bo też zawsze zapominam

Mam amanogawe u mnie jeszcze marne ale widzialm dorosłe okazy i takie strzeliste wąziutkie piekne drzewa mnie zachwycją . Mam trzy szt posadzone obok siebie. Masz rację wisnie umbracośtam są przez cały sezon piekne i mozna je strzyc w idelane kule.

Amanogawę tez wygooglałam- piekna
Wisnia" umbacostam"- hihihi, nazwa w dechę
"Baśniowy" Ogród 21:03, 11 lut 2013

Do góry
No napatrzeć się nie mogę na tego słodziaka, teraz pewnie jeszcze większy jest co?
Igiełkowy ogródeczek 21:02, 11 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:47, 11 lut 2013

Do góry
Ha ha ha wiosna pierwsza przyjdzie w tym roku na zachodzie, niech się Rzeszów nie cieszy
Danusiu przebiśniegi wychodzą w Jeleniej Górze a tam zimniej o conajmniej 2-3 stopnie Gdyby rosły u mnie w ogrodzie pewnie by już kwitły. Rabata, na ktorej rosną do remontu generalnego, zatem przebiśniegi zagoszczą u mnie . Posadzę przy furtce.

Gierczusia - Moje ciemierniki stoją w ogrodzie w temp. poniźej 15 stopni, czekam aż mrozy zelżeją i pójdą do szarych wielkich donic przed drzwiami

Alina - Na zewnątrz postawiłam juz prymulki i mają się bardzo dobrze. Zatem trabię, że na zachodzie można już dekoracje wiosenne w donicach ustawiać Chyba sobie w tym tygodniu skoczę do ZC aby dokupić prymul do dużej donicy. U nas ok 18 było -0,5 stopnia

Lena - mnie te nowoczesne kratki kuszą, kurcze ale musze poczekać na przemalowanie elewacji czyli ok dwóch lat i zachodznia ściana zyska nowe oblicze

Irenko - czekam na wiosnę zgodnie z zapowiedziami 21.02

Gabrysia - u Was jakoś zimniej?

Gosiniak - u Ciebie wiosna będzie szybciej Przecież Lubuskie to najcieplejsze miejsce w Polsce Winnice nawet macie !!!

Wieloszko - ręce mnie swędzą a na allegro zakupiłam ładowarkę do nożyc Boscha, którą mi wcięło Graby będę cięła w następny weekend ale z brzozami zobacze, masz rację, muszę sprawdzić czy nie płaczą... Albo w ogóle ich nie przytnę. Jakoś na myśl o przycinaniu brzóz serce mi krwawi... Nie wiem dlaczego, ale mam olbrzymi sentyment do tych drzew.

Igiełkowy ogródeczek 20:42, 11 lut 2013

Do góry

Kwiatki i rabatki u Elizy 20:40, 11 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Faworki były, tańce hulańce swawola przed tobą. Udanego wypadu

Trzeba z przytupem zakończyć karnawał Potem to tylko siedzenie na pupie i czekanie na wiosnę
Kwiatki i rabatki u Elizy 20:37, 11 lut 2013

Do góry
Faworki były, tańce hulańce swawola przed tobą. Udanego wypadu
Ogród w skali mikro :) 20:31, 11 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
A ja donoszę że zajadam się twoją musztardą...hihi mniam

Noo tak musztardowisko pysiolo co nieeee ??

Jak ja się cieszę ,kiedy coś mogę komuś miłemu podpowiedzieć
Igiełkowy ogródeczek 20:29, 11 lut 2013

Do góry
Gosiniak! Googlałaś już? Bo ja też szukam czegoś " blisko sciany"
https://www.google.pl/search?q=cyprysik+nutkajski&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=DUYZUf_9No7MsgaOm4C4AQ&sqi=2&ved=0CDYQsAQ&biw=1366&bih=673#imgrc=_

Ło Jeeej, On wieeelki rośnie!
Ogród w skali mikro :) 20:20, 11 lut 2013

Do góry
A ja donoszę że zajadam się twoją musztardą...hihi mniam
Działka prawie w Borach Tucholskich 20:13, 11 lut 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
zmiana bajki czyli dziwne ładnego początki

[img
Na oczy już chyba źle widzę, to niemożliwe- przyznaj się przkleiłeś na kropelkę kwiata do sosny
Igiełkowy ogródeczek 20:00, 11 lut 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
Gosia cyprysik nutkajski Jubille płaski i korzenie nie są duże -może być bliżej ściany ale oczywiście sama najlepiej orientujesz się co i jak

Zaraz sobie wygooglam jegomościa, dzięki, bardzo się cieszę że doradzasz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies