Ha ha ha wiosna pierwsza przyjdzie w tym roku na zachodzie, niech się Rzeszów nie cieszy

Danusiu przebiśniegi wychodzą w Jeleniej Górze a tam zimniej o conajmniej 2-3 stopnie

Gdyby rosły u mnie w ogrodzie pewnie by już kwitły. Rabata, na ktorej rosną do remontu generalnego, zatem przebiśniegi zagoszczą u mnie . Posadzę przy furtce.
Gierczusia - Moje ciemierniki stoją w ogrodzie w temp. poniźej 15 stopni, czekam aż mrozy zelżeją i pójdą do szarych wielkich donic przed drzwiami
Alina - Na zewnątrz postawiłam juz prymulki i mają się bardzo dobrze. Zatem trabię, że na zachodzie można już dekoracje wiosenne w donicach ustawiać

Chyba sobie w tym tygodniu skoczę do ZC aby dokupić prymul do dużej donicy. U nas ok 18 było -0,5 stopnia
Lena - mnie te nowoczesne kratki kuszą, kurcze ale musze poczekać na przemalowanie elewacji czyli ok dwóch lat i zachodznia ściana zyska nowe oblicze

Irenko - czekam na wiosnę zgodnie z zapowiedziami 21.02

Gabrysia - u Was jakoś zimniej?
Gosiniak - u Ciebie wiosna będzie szybciej

Przecież Lubuskie to najcieplejsze miejsce w Polsce

Winnice nawet macie !!!
Wieloszko - ręce mnie swędzą

a na allegro zakupiłam ładowarkę do nożyc Boscha, którą mi wcięło

Graby będę cięła w następny weekend ale z brzozami zobacze, masz rację, muszę sprawdzić czy nie płaczą... Albo w ogóle ich nie przytnę. Jakoś na myśl o przycinaniu brzóz serce mi krwawi... Nie wiem dlaczego, ale mam olbrzymi sentyment do tych drzew.