Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "Baśniowy" Ogród

"Baśniowy" Ogród

Edi00 07:32, 11 lut 2013

Cześc Basiu, przyszłam się przywitać bo ja też z podkarpacia
Pies jest przecudnyyyy Ogród też robi się coraz piękniejszy
Basia_1987 18:00, 11 lut 2013

Cześć Elu bardzo mi miło, pies fajny, ale jeszcze młody i głupiutki możesz mu mówić, że tam czy tam nie wolno a on i tak poleci i podrepta, jak podrośnie będzie też czasami siedzieć w kojcu, bo to na prawdę nie sposób mieć dużego psa i piękny ogród.
Urszulla 18:19, 11 lut 2013

Basia_1987 napisał(a)

Hej Basieńka... jak podopieczny..i jak ślizgawka lodowa????

Mała fajna jest rośnie jak na drożdżach oko powoli się goi na szczęście,a ślizgawka dzięki jakoś sobie radzę,od wtorku zapowiadają odwilż i znowu ciapa będzię,już chyba wolę ten mróz

Urszulla napisał(a)
Przeczytałam...i też zastanawiam się jak z moim będzie....bo nocą chodzi i tak gdzie chce. Najgorsze u mnie sikanie.....ale wymyśliłam że tam gdzie sika porobię na początek paliki żeby nie po roślinach
To też ogrodowe problemy do rozwiązywania.

Ula a jakiego masz psiaka moja tez na razie robi gdzie chce ,ale co zrobić może jak podrośnie to trochę zmądrzeje,ale na pewno bez żadnych strat się nie obejdzie,ale co tam pies w domu musi być,,żeby szczekać na złodziei

Ja mam już 1,5 rocznego dużego i silnego psa. Owczarek środkowoazjatycki. To trudna rasa.
Basia_1987 18:35, 11 lut 2013

Wiem, troszkę czytałam o tej rasie, nim ostatecznie zdecydowałam się na podhalana, a azjata też mi się podobał są piękne, ale jak piszesz nie należy do "łatwych psów" no i z tego co pamiętam to też nie tanie pieski. A gdzie go trzymasz? Nie niszczy ogrodu? Nie podsikuje? Ja mam sukę, ale jak miałam psa to znaczył teren, nie jedna tujka podeschłaUla proszę Cie, pokaż zdjęcie swojego psiaka
Mala_Mi 20:16, 11 lut 2013

Basieńko dzięki za pamięć
Każdego psa można wychować, ale potrzeba cierpliwości i konsekwencji .... zapisz się z nim na kurs posłuszeństwa ..... związek kynologiczny takie organizuje w Rzeszowie.. świetna sprawa... ja po szkoleniu miałąm zupełnie nowego psa... teraz brak nam konsekwencji, ale dużo sie zostało
Basia_1987 21:02, 11 lut 2013

A jak to szkolenie wygląda? Chodzi się na nie z psem, czy zostawia tam psa?
Gosiniak 21:03, 11 lut 2013

No napatrzeć się nie mogę na tego słodziaka, teraz pewnie jeszcze większy jest co?
agata19762 21:35, 11 lut 2013

Basiu Ty to jednak masz wiedzę.....

kupiłam te roślinki jesienią w obi,
wtedy o nich czytałam,
(ale zapomniałam....)
były przecenione 0,99 zł szt,
kupiłam ostatnie osiem, ładnie się przyjęły...
i są ładne zielone ....jak na fotce

dzienks !!!!!!
agata19762 21:38, 11 lut 2013

zobacz na tę mordkę.......
i jak się złościć na takiego gada nawet gdy coś zbroi ???????
Basia_1987 21:48, 11 lut 2013

Małgosiu, troszkę na pewno urosła, ja ją widzę codziennie, więc nie mam takiego porównania, ale różnicę najlepiej widać na zdjęciach

Agata,co tam taka wiedza,ale te runnianki to super cena, a gdzie w OBI w Krośnie?W Rzeszowie chyba nie ma I, bo kiedyś chciałam się tam wybrać i nie mogłam znaleźć.