Madziu dziś za przykładem koleżanek z O trawy wiązałam, ale bylinówek nawet nie ruszyłam , maliny też czekają i opatulanie wrażliwców pewnie w tygodniu na tapetę wejdzie
O tak podsumowania robię, bo nie długo złożę narzędzia do schronu i zakończy sie sezon 2017
Rozpisałam sie , jakbym pamiętnik pisała hihi ale troche muszę też współrzędne podac , bo trudno jest sie wszystkim odnaleźć.
Warzywa swoje doceniam Z malin drugi rok jestem bardzo zadowolona.
w tym roku sadziłam borówki ,kilka krzaczków i czekam też teraz na nie, jeszcze ze dwa lata niech sie rozrosna i moze będzie trochę.
Mam jeszcze miętę, ładnie mi się rozrosła.
Ale na warzywniku wysiewałam nasiona kwiatów i ładnie mi tam urosły, te które dwuletnie dopiero w przyszłym roku zakwitna , jeżówki juz przesadziłam na rabatę koło domu. Mam jeszcze tam malwy, goździki i orlików gęstwinę.
W przyszłym roku powtórzę to na pewno i wysieje kwiaty i trawy.
A i takie kwiaty juz kwitły, nazwy nie kojarzę.
W dzień wyglądało to tak
Dzisiaj eM z Młodymi parter postawili
ta dekoracja tylko rozbudowana postoi do maja
eM mówi, że w przyszłym sezonie trzeba pomyśleć o czymś innym bo już teraz z trudem ja objęliśmy
Dzisiaj ładnie momentami słoneczko świeciło to zawsze inaczej na fotkach to widać. Jeżówki to Supreme Elegance. Z takimi malutkimi bukszpanami no nie wiem do końca ja swoje przesadzałam ze sporą bryłą ziemi, może swoje zadołuj doniczkami w jakimś zacisznym bezwietrznym miejscu.
Jak nie hakone między stożkami to pewo chodzi Ci o tą.
Amazon Mist