Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 22:22, 20 mar 2018

Na pamiątkę takie tam,bo szykują się zmiany...
sierotka 07:18, 21 mar 2018

Witam super projekty
agata19762 14:15, 21 mar 2018

Pozaglądałam do każdego zakątka. Masz ciekawy klimatyczny ogród. Też mam słabość do staroci...i do białego koloru. Pozdrawiam
Anda 14:42, 21 mar 2018

Aniu, jesli chcesz miec obwodki bukszpanowe to jasne, ze pasuja, dlaczego nie Obsadzenia na pewno zrobisz pieknie sama, masz wyczucie

Rozrysuje pozniej te zmiany, o ktorych pomyslalas i zobaczymy, jak to wyjdzie na planie. A potem, jesli Ci sie spodoba, w rzeczywistosci
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magleska 14:44, 21 mar 2018

na pamiątki takietam śliczne ach .....ciekawa jestem tych zmian
Anda 15:52, 21 mar 2018

anpi napisał(a)

I jeszcze taki szczegół: na południowej ścianie grilla jest palenisko(do wędzarki )-drzwiczki i półka na drewno.A tam rozszerzacie rabatę.W tym wypadku przesunąć szarą linię wschodnią do tylnej ściany grilla i zwęzić obie rabaty?

Może dałoby się zrobić przejście do paleniska na rabacie?

Narysowałam tak mniej więcej moją wizję. Chodniczek mógłby być zaokrąglony. Na rysunku ze względów praktycznych są kąty proste

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anpi 17:35, 21 mar 2018

Anda napisał(a)

Może dałoby się zrobić przejście do paleniska na rabacie?

Narysowałam tak mniej więcej moją wizję. Chodniczek mógłby być zaokrąglony. Na rysunku ze względów praktycznych są kąty proste

Trzeba będzie coś z tym pokombinowaćmoże samo wyjdzie "w praniu"!?
Niech tylko to białe się stopi to dziesięciometrówka w garść,"węże na trawkę" i się zobaczy...Półksiężyc mam ,więc potem tylko do dzieła...
Cały układ rabat z lotu ptaka mi się podoba,muszę tylko z pozycji stojącej prześledzić wszystkie widoki
Milka 17:40, 21 mar 2018

Ania, ależ się dzieje ja nie doradzam, bo nie potrafię w ten sposób, tylko na żywo
Ale szczerze kibicuję
No i świerki można podkasać, uciąć nisko pień, a boki ładnie wystrzyc i będą miniatury na mocnym pniu; właśnie wróciłam od lekarza i tam tak zrobili z potężnymi świerkami, tak mi się spodobało, że jak się ociepli, włażę na drabinę i działam, obym nie spadła
sierotka 20:12, 21 mar 2018

ANia masz pilne PW
gosika67 20:16, 21 mar 2018

Aniu już mi się podoba u Ciebie, pokazuj to co się będzie działo, bo lubię oglądać wszelkie zmiany.Pozdrawiam.