Poradzi sobie na każdym stanowisku, u mnie obrasta garaż( ściany północną i zachodnią). Jeśli pozwolimy jej się wczepić korzonkami w mur rośnie jak szalona, zdecydowanie wolniej rośnie na kratkach i trzeba ją trochę korygować podwiązaniami. Generalnie zajmuje dużo miejsca
Nie wiem gdzie, miejsce znajdę, poszerzam rabaty,zmieniam na innych kompozycje.
Przetaczniki jedne z moich ulubionych, będę w jednym miejscu z przodu.
Muszę gdzieś jeszcze nabyć kilka czerwonych traw, może u nas na dołku.
Moja stipa po zimie, nieźle się trzyma, jest taka sztywna, a to chyba jednoroczna?
w tym roku azalie mają małe pączki bo zeszłego lata z powodu mojej nogi mało podlewane były, oby te niskie nie pomroziło teraz. Póki co to storczyk co mi zakwitł jesienia drugi raz cieszy i obfice kwitnie cały czas
W ogrodzie biało, zimno, wietrznie, a mnie na wspomnienie lata wzięło trochę zdjęć dla przypomnienia i lepszego samopoczucia,że lato już bliżej niż dalej
Chyba masz racje, bo ze zdjęc w necie to by pasował Muszę jeszcze Bodzie zapytać. Też się cieszyłam, że tak mi pozowałLubie czyże bo są takie żólciutke
Dokładnie, też ich nie lubie, musze siatki zakładać na borówki i nie lubie ich skrzeczenia. Tak jak sroki i sójki bo niszczą gniazda ptaków. Ale kosy chociaż robaczki wyjadają i pięknie śpiewają
Te niebieskie okienka fajnie się odbijają na tle śniegu. Wzdycham do nich u ciebie Irenko cały rok. Dumam gdzie u siebie podobne przemycić jeśli pozwolisz
Też się dziwę, że tym razem się sprawdziły prognozy.