Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 13:25, 17 mar 2018

Nawet domek im się spodobał,w tamtym roku stał pusty teraz już coś tam się dzieje, wolę,żeby zakładały gniazda w miejscu do tego przeznaczonym

13:33, 17 mar 2018
To teraz będzie różany ogród
paulina_ns 14:00, 17 mar 2018

MonikA napisał(a)
To teraz będzie różany ogród

Kocham róże tak samo jak hortensje
dominika_ 16:25, 17 mar 2018

Dokładnie przemarzły wszystkie. Dziwne bo tylko one, tak mi było szkoda, bo to moje ulubione W tym sezonie zaryzykuję i kupię raz jeszcze.
paulina_ns 17:24, 17 mar 2018

dominika_ napisał(a)
Dokładnie przemarzły wszystkie. Dziwne bo tylko one, tak mi było szkoda, bo to moje ulubione W tym sezonie zaryzykuję i kupię raz jeszcze.

Domi to bardzo zła wiadomość, myślałam,że one z tych wytrwałych są..i jaka opinia co do nich? Jakieś wskazówki?
dominika_ 19:25, 17 mar 2018

Generalnie żadnych problemów z nimi nie miałam, zdziwiło mnie to, że przemarzły, stanowisko miały zaciszne. Pielęgnacja taka jak u innych.
Anitka 11:25, 18 mar 2018

Ja te wszystkie tulipanki zakwitną to będzie na czym oczka zawiesić.
Pięknie wyglądają te w donicy z mchem połączone. I widzę, że pierwsze akcenty świąteczne u ciebie się pojawiają.
Nie dziwię, że ptaszki domkiem się interesują, bo śliczny.
paulina_ns 13:11, 18 mar 2018

dominika_ napisał(a)
Generalnie żadnych problemów z nimi nie miałam, zdziwiło mnie to, że przemarzły, stanowisko miały zaciszne. Pielęgnacja taka jak u innych.

To faktycznie dziwne, ale w sumie z roślinami nigdy nie ma reguły i różnie bywa, jestem bardzo jej ciekawa, mam zamiar posadzić ją obok tarasu, czy miejsce jej spasuje czas pokaże
paulina_ns 13:16, 18 mar 2018

Anitka napisał(a)
Ja te wszystkie tulipanki zakwitną to będzie na czym oczka zawiesić.
Pięknie wyglądają te w donicy z mchem połączone. I widzę, że pierwsze akcenty świąteczne u ciebie się pojawiają.
Nie dziwię, że ptaszki domkiem się interesują, bo śliczny.

Anitka mam nadzieję,że wszystkie zakwitną u nas - 10, na szczęście sypie śnieg, więc je chociaż trochę okryje, te w donicach schowane w chłodniejsze miejsce no i zobaczymy co będzie jak ta wiosna w końcu przyjdzie

A co do ptaków, dzieci radości, a radości mają obserwując je przez okno od wczoraj w karmniku tłoczno, tylko w tym tradycyjnym, nowo kupione póki co stoją puste
paulina_ns 13:20, 18 mar 2018

W ogrodzie biało, zimno, wietrznie, a mnie na wspomnienie lata wzięło trochę zdjęć dla przypomnienia i lepszego samopoczucia,że lato już bliżej niż dalej