Sebku moje szafirki rosna za bergeniami i w carexach frosted curls, liści ani jesienią ani w czasie zasychania nie widać a wiosną jest nieeebiesko.
W tym roku dosadzę w środek skarpet bukszpanowych. Aby był efekt trzeba posadzić kilkaset. W Lidlu kupiłam po 14 gr a w janinie po 16 gr. Wiosna będę miała łącznie z ubiegłorocznymi ok 500 szt.
Blagam - dajcie namiary na tego protetyka, bo jest mi on coraz bardziej potrzebny.... Czyli łączymy Exotic Emperor i Angelique Może do tego Black Hero? Ojjj jutro znów lecę do Janiny
Wgrywam zdjęcia z Brukseli Jak pisałem to tylko z pierwszego dnia - pięknych widoków było o wiele więcej Na początek coś oryginalnego Tak tak - BUKSZPANY!!!! Prawie przed każdym lepszym sklepem, hotelem czy restauracją są ustawione donice - jedne brzydsze, inne cudne, ale wiedzą co dobre - piękno tkwi w prostocie
U mnie sposób z gazetami sprawdził się bardzo dobrze w tym sezonie. Tyle, że już zaczyna być widać, że papier się rozłożył i należało by powtórzyć. Ale może do wiosny dam radę, bo już trawy nie ma tyle.