Ja na razie prawie skończyłem przepisywać zeszyty.....Z matmą już totalnie nie ogarnąłem, bo strony pomieszane i nie mogę się połapać Na dzisiaj koniec - pochodzę u Was po wątkach
Sebek, sprząta się po gościach, a nie przed. Przecież Ci wszystko zadepczą.
A tak w ogóle, to ja nie wiem jak Wam się udaje w sklepach typu "insekt" kupować te cebulki. Ja w nich nie kupuję nic, bo mi nie po drodze. W piątek jednak specjalnie się zatrzymałam i było tam jedno pudełko z czegoś takiego jak na jajka z kilkunastoma cebulkami najtańszych czosnków i narcyzów za kilkanaście złotych. No i to są te okazje?
To nie wiem jaki sklep trafiłaś....Ale ogólnie Janina w tym roku ma super ceny Za 7 tulipanów od 2,49 do 4,49 (w ogrodniczym jedna cebulka kosztuje koło 2 zł), za czosnki trzeba normalnie zapłacić koło 9 zł, tam 3,99
Ja najlepiej lubię kupowac w Castoramie , cebulki duże , w dobrym stanie , mają większe paczki po 25 sztuk a ceny dla mnie prawie takie same a jakosc lepsza. W Biedronie byłam tylko raz i jakoś też nie zauważyłam że to wielka okazja ale moze akurat źle trafiłam.Pozdrawiam Sebuś.
Wgrywam zdjęcia z Brukseli Jak pisałem to tylko z pierwszego dnia - pięknych widoków było o wiele więcej Na początek coś oryginalnego Tak tak - BUKSZPANY!!!! Prawie przed każdym lepszym sklepem, hotelem czy restauracją są ustawione donice - jedne brzydsze, inne cudne, ale wiedzą co dobre - piękno tkwi w prostocie