Zakręcony ogród
09:33, 30 paź 2017
Dziewczyny wstawiam obiecane zdjęcia. Jeszcze nie "dachowe" bo pogoda nie pozwala ale póki co będziecie miały obraz jak to wygląda.Przynajmniej z lewej strony. Niestety okoliczności przyrody nie są sprzyjające i wszechobecne liście nie pomagaja ale będziecie mniej więcej widziały jak to wyszło:
Tak jak pisałam wcześniej trawiastą ścieżkę zostawiłam tymczasowo ( żeby nie chodzić po błocie i żeby zobrazować sobie przyszłą ścieżkę + ewentualnie ją skorygować )
przesadziłam tu frosted curls ( nie zastanawiając się specjalnie nad miejscem ale musiałam ) zostało mi jeszcze do przesadzenia 5 frosted curls i zastanawiam się czy nie dać ich z drugiej strony ścieżki tutaj :
Jak myslicie? Nie będzie zbyt włosiasto ?

Tak jak pisałam wcześniej trawiastą ścieżkę zostawiłam tymczasowo ( żeby nie chodzić po błocie i żeby zobrazować sobie przyszłą ścieżkę + ewentualnie ją skorygować )

przesadziłam tu frosted curls ( nie zastanawiając się specjalnie nad miejscem ale musiałam ) zostało mi jeszcze do przesadzenia 5 frosted curls i zastanawiam się czy nie dać ich z drugiej strony ścieżki tutaj :

Jak myslicie? Nie będzie zbyt włosiasto ?