Bardzo chciałam odnaleźć zdjęcia całego klona strzępiastokorego, ale mam trzy zdjęcia i tylko tych wielu pni, bo rósł w takim ciasnym miejscu i nie mogłam go objąć z daleka aparatem - teraz to widzę jak patrzę na zdjęcia.
Za to mam śliczną korę wiśni - też bez całego drzewa.
I widoczek kolorowy, u mnie po tej wichurze liści właściwie nie ma.
Ta trawa to stipa inaczej ostnica. Zazwyczaj jest jednoroczna, ale zdarza się, że przezimuje w gruncie. Ta właśnie przezimowała, widzisz między kostkami wysiała się i są nowe sadzonki. Na tych zdjęciach są stipy, które same się wysiały i je popikowałam.
Miło mi że do mnie trafiłaś i na dodatek przypadł Ci do gustu mój ogródek Kwiatów u mnie dużo, bo ja od dziecka lubiłam kwiatuszki. Ścięte do wazonu lilie zaczynają w domu kwitnąć, lubię je ale swym zapachem chcą nas w domu wydusić.
pamiętacie domek dla owadów w tykwie???
ubywało z niego rurek, ubywało i teraz się okazało dlaczego...
Zamieszkany , a jakże tylko, że przez ptaszka co wieczór wlatuje i nocke w niej spędza
No roboty odwaliłaś... pytanie co w tym redbulu jeszcze było powiedz, że sama jeszcze walczyłaś z tymi obrzeżami to szczękę z podłogi będę zbierać odpoczynek do wiosny nalezy Ci się, a jakże!
Postaram się pomóc (jak będę potrafić )... coś tam dodać chcesz, ująć...?
Co do rabacie z wanilkami to pierwsze co mi do głowy przyszło to aby poprowadzić rabatę tak jak idzie ścieżka komunikacyjna ( w sensie tak zostawić trawnik) tylko nie wiem jak tam na końcu skos jest na rabacie?