Po zakupach, szał sadzenia szmaragdów, 25 sztuk ręce omdlewały, kręgosłup wbijał się w cztery litery kondycji zero...
oczywiście zamiast istniejącego tła chwastowiskowego wyobrażamy sobie piękne ogrodzenia i pięknie zagospodarowana działkę przyszłych sąsiadów
Nad stawem rośnie klonik dissectum, miejsce mu służy. Bardzo rozrasta się wszerz, dojrzewam powoli do wycięcia kosodrzewiny chociaż z jednego boku. Mam też egzemplarz zielony, ale nie mogę znaleźć zdjęcia.
Angela dzięki
W tym sezonie to już na pewno nic nie zmieniam więcej ......limit się wyczerpał I ... zakończyłam sezon
......Zdarzało mi się na redbulach działać
Na przyszły sezon może wszystkie rabaty trochę poszerzę ,żeby były jednakowej szerokości ....hmm ,.....bo umbrowa ma 2m ,serbowa 2,80, a brzozowa 2,20 ......
Dziś pokończyłam wszystko co zaplanowałam i mam dość .... za zimno już ....
Dosypałam kamyczki do ambrowcowej ( nad skalniakiem ) .....Wykopałam stare obrzeże z przedogródka ....
W miejsce inversy posadziłam bukszpana plus jeszcze jednego dodatkowo .... na przyszły sezon coś tam chce jeszcze pozmieniać- razem z tym bokiem ,gdzie vanilki ; )....pomożesz ? .....dzięki ,że zaglądasz
Nie wiem czy ścinać już szalwie czy nie bo niby jeszcze Zielona i kwitnie ale potem to nie za bardzo będzie mi się chciało wychodzić na zewnątrz...Jak.myślicie co robić? Bo wiem że Wy też mimo że niektóre rośliny były jeszcze zielone już wycielisvie
Okna i białe ramy też będą zamaskowane ale dopiero wiosnę
Brzoze musiałem jakoś zapalikowac, nie miałem niestety typowych palikow więc wziąłem trochę cieńsze deseczki