Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 22:59, 15 wrz 2013

Do góry
Ah ale kompozycja w donicy!!!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:57, 15 wrz 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)
Marzenko złapałaś wirusa rewolucyjnego od Danusi chyba
lubię Twoje rewolucje

Ula u mnie raczej ewloucje, już rewolucji nie robię
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:56, 15 wrz 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
A ja zapomniałam dziś zajechać do insektu...ciekawe czy jak wpadnę jutro to znajdę ciekawe cebulki...u mnie tego badziewia jest 11 szt zagłębie całe...

A ja się na insekta obraziłam, mam po całym mieście jeździć????

Bogda do insekta rzucili cebulowe
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:55, 15 wrz 2013

Do góry
AlKa napisał(a)
U mnie niestety też nie było wyboru Stał tyko jeden karton i w sumie prawie same szafirki, tulipanów pare. Dziś w tv widziałam, że w Lidlu maja być jakieś cebulki, niestety w mojej okolicy nie ma L
A u mnie sos krokusy oszalały i wschodzą, chyba coś nie tak z nimi

U mnie nawet kartonu nie było..... Na stoliku był plakat i resztki.....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:55, 15 wrz 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Marzenka Ty jak Ania nie możesz spokojnie jednego sezonu wytrzymac tylko stale zmiany , wprawdzie zawsze na lepsze ale narobic się musisz. Odpoczywasz kiedyś czy stale kombinujesz co by tu jeszcze zmienic?Pozdrówka zostawiam.

Bogdziu całe lato odpoczywałam, nie miałam weny, natomiast sporo myslałam i skoncentrowałam się na pielęgnacji (opryski, przycinanie, nawożenie). Teraz troszkę działam, ale to sama przyjemność.
Ale kto to mówi? Bogdzia, ktora rh wykopuje na linie samochodu
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:51, 15 wrz 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Marzenko bardzo Ci dziękuje za porady bardzo się przydały, jutro sądny dzień o wolny czas w tym tygodniu.
Proszę o oświeceniu jak wygląda rabata a'la Luciano wiem tyle, że to z grabami, a jak wygląda inspiracja ??

Łukasz jeśli chesz zobaczyć styl boskiego Luciano zapraszam do obejrzenia mojej zakladki z jego projektami - Luciano Giubbilei
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:47, 15 wrz 2013

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...i sikającego i Leffe

Czy Leffe to piwko? Bo ja nie piję.... I pamiętam sprzed lat przepiękne kamieniczki w rynku i wszędobylskiego sikającego chłopca
Kubusiowo II 22:32, 15 wrz 2013

Do góry
Cisza....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:30, 15 wrz 2013

Do góry
Sebek u mnie w insekcie już nic nie ma.... Więc wojażuj spokojnie. Jedziesz prywatnie czy ze szkoła?
Pozdrów ode mnie sikającego
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 22:29, 15 wrz 2013

Do góry
Ewo świetne zmiany w ogrodzie, stał się juź idealny i widzę morze kuleczek
Marzenie o... 22:27, 15 wrz 2013

Do góry
Trzmielinki są bezobsługowe, trzeba je tylko ciąć
Ogród w budowie - nieustającej 22:26, 15 wrz 2013

Do góry
Świetny ten wianek !
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 22:24, 15 wrz 2013

Do góry
Małgosiu w cebulowych zakochasz się na amen. Tylko posadż je w grupie, nie rozrzucaj po rabatach. Zachwycaja, gdy w jednym miejscu na niewielkiej przestrzeni rosnie kilkadziesiąt sztuk.
Ogródkowy chaos u monitki 22:21, 15 wrz 2013

Do góry
Się odnalazłaś
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:19, 15 wrz 2013

Do góry
Macham do Ciebie w oczekiwaniu na fotki
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:16, 15 wrz 2013

Do góry
Luki napisał(a)

Teraz wystraszyłem się jeżyka Może jak wybiore się do ogrodniczych to humor mi się poprawi bo jestem na głodzie
Miskanty by mi odpowiadały tylko teraz jaka odmiana, żeby nie za wysoka bo te iglaki to wszystko miniatury. Muszę się też dowiedzieć czy miskanty lubią mokrą glebe wiosną. No niestety zaraz obok jest wjazd na działke. Ze mną nie ma problemu bo potrafie wjechać i wyjechać prosto z bramy, ale z rodzicami to już gorzej zawsze po podwórku jeżdzą slalomem, ale mozę bym dopchał tam jakoś żurawki bez poszerzania i coś na pniu jak mówiła Małgosia. WIdziałem ostatnio ładne berberysy na nóżce za 30zł. Może na całej długości poszaleć z trawami??
Chyba w tym tygodniu pozostaje przeprowadzić akcje "JAŁOWIEC OUT" babcia będzie się cieszyć , pozostanie problem z bukszpanem i nie wiem czy moge przesadzić taki wielki krzew.
Winobluszcz jest bardzo kuszący.
A z żurawkami to własnie ja nic nie robie podlewam ..
Marzenko strasznie dziękuje, takiego impulsu było mi potrzeba, teraz trzeba przeprowadzić plan działania...

Łukasz miskanty lubią wodę, czego najlepszym przykładem są moje, drzewa zdychaja a te rosną jak szalone. Danusia z niskich poleca zawsze dwa gracillimusa i morning light wg mnie te są najpiekniejsze. Jeśli chcesz strzeliste to zebrinusy lub stritusy
Wszystko o czym ... Marzysz 22:12, 15 wrz 2013

Do góry
Te rodki szybko rosną, dlatego daj im troszkę miejsca
Świetne masz te donice przy tarasie.
Co z tym ogródeczkiem począć 22:07, 15 wrz 2013

Do góry
O tej porze kury jeszcze w kinie a Ewa już śpi....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:59, 15 wrz 2013

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...Marzenko...co najmniej do next weekendu będzie mnie pupsko bolało... obiecuję poprawę i słuchanie bardziej doświadczonych......rację masz oczywistą...
...a u Ciebie to ja bym nic nie zmieniała bo tak pięknie...ale wiem że nie wytrzymasz to popatrzę chociaż..
...telepatycznie czy łączami jednoczę się w kolorystyce wiosennej...nawet z Keukenhof przywiozłam wspominane u Ciebie cebule...a..i mam jeszcze Ice Cream - dla mnie bomba

Grzeczna dziewczynka

Ice Cream boskie ale ceny szalone, może na wyprzedaży kupię
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:58, 15 wrz 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Siemka No ja nic nie chce mowic
Ale nie bede klamac, nadrobilam deczko same komiksy i ja nie fiem o co Ci kaman z korkami z kostrzewy. Twoja jest full wypas i mega tuning

W ogole Madzen wycycana masz ta bombonierke Rabata po przerobce jest tak uczesana jak lubie, miodeczek.

No i zgapilam od Ciebie Angelique... ale chiba mam za malo, bo tylko 15 szt... No oczywiscie oprocz innych : Se sprawilam tez Black Hero A jutro najazd na insekta po Quenn of Night i czosnki

Jeszcze troche i wejde na normalne tryby - mam nadzieje. Napisz prosze, ze nie bede musiala isc na jezyka

BUZIAM SIARCZYSCIE

Bociek skocz jeszcze po 150 tulipanków i z 500 krokusów i szafirków tylk setki są widoczne na rabatach chyba że zamierzasz w donicach sadzić

W moim insekcie nic nie ma, nigdy tego insekta nie lubiłam a po dzisiejszym dniu wcale.....

Queen of the night dostałam w ubiegłym roku od Grupy Wrocławskiej i się zakochałam, mnoże teraz te ciemne
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies