Bogda no ja tyż.....
Beata no ja jak ja ale Didżej jak wyszedł
Marzena ja to juz sie załamałam całkiem..... teraz źle a jak mówicie, że będzie gorzej to ja oknem wyskakuje....
Ewa nie rozumiem tego.... jak człowiek skazany za cos takiego może sprawować piecze nad dziećmi. To jest skandal po prostu.... Walczcie o jego wywalenie!
Zawitko dziękuję za miłe słowa i za piękna różyczkę
Ewelina to poczekaj do wiosny

Swoją drogą jeżdziliśmy teraz pod Biesal na grzyby i tak myślałam o Tobie....
Wadol ehhhhh mówisz??
Debra hahahhaha dzięki!
Basiu no ja tylko Kube posiadam więc może jeszcze te 30 lat wytrzymam???
Haniu a w trocinach można przechować??? Bo tak ją właśnie zasypałam...
Kasiu świeczki na pewno znajdziesz w Auchan i Carefoure

Zdania na mechanikę życzę z całego serca
Gosiu ja wiem, że panie to tylko ludzie... ogranąć grupę takich rozbraków cięzko ale na miłość boską..... chyba zdawały sobie sprawę z tego jak to wygląda będąc chociażby na praktykach.... Zachowania u nas w przedszkolu są okropne... dużo by pisać. W kązdym razie nie zamierzam tego tak zostawić.
Justi oki
Marta to fakt. Ale faktem też jest, że ludzi z powołaniem do tego zawodu sie nie docenia i wywala z pracy.... Cały czas zachodzę w głowę czemu tak sie dzieje? I tak jest w prawie każdym zawodzie... tych co są dobrzy się zwalnia a tych leserów zostawia.....
Mathildis tak dokładnie
Irenko i ja macham

i uściski przekażę
Ula dzięki i odmachuje
Bogda ja z patyków więcej nie ukorzeniam bo to mi NIE WYCHODZI

Będę robiła tak jak zrobiłam ostatnio.... czyli późną wiosną będę ścinać czubki miękkie gałązek i do ziemi.
Boćku mus następnym razem do Kubusiowa przyjechać!

Ojjj wydrapałam pazurami....

Dzięki za pozdrowienia dla Chłopaków
Ewa błagam Cię..... nie strasz!
Ewa, Madżenko i Wróblu wywiało mnie do Kubusiowa na weekend

Na grzyby trzeba było pojechać

I faktycznie pozbieraliśmy. Ostatniego dnia chłopaki nawet prawdziwki wielkie przytargali
A i kukurydzę własną jedliśmy!