Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

ewalm 21:07, 15 wrz 2013

Debra napisał(a)
Jak będzie miał 36 tak jak mój, to już wreszcie bedzie można odpocząć....))))

O, Gosiak, to już Ci tylko 30 lat zostało Minie jak mgnienie oka. Nie żartuję.

(U nas w przedszkolu też obcięli etaty.)
ewa004 21:11, 15 wrz 2013

Przyszłam zobaczyć co nowego w Kubusiowie ,a tu cisza ,fotek niet
Madzenka 22:32, 15 wrz 2013

Cisza....
Kondzio 07:42, 16 wrz 2013

gdzieś cię wywiało
kaisog1 11:49, 16 wrz 2013

Bogda no ja tyż.....

Beata no ja jak ja ale Didżej jak wyszedł

Marzena ja to juz sie załamałam całkiem..... teraz źle a jak mówicie, że będzie gorzej to ja oknem wyskakuje....

Ewa nie rozumiem tego.... jak człowiek skazany za cos takiego może sprawować piecze nad dziećmi. To jest skandal po prostu.... Walczcie o jego wywalenie!

Zawitko dziękuję za miłe słowa i za piękna różyczkę

Ewelina to poczekaj do wiosny Swoją drogą jeżdziliśmy teraz pod Biesal na grzyby i tak myślałam o Tobie....

Wadol ehhhhh mówisz??

Debra hahahhaha dzięki!

Basiu no ja tylko Kube posiadam więc może jeszcze te 30 lat wytrzymam???

Haniu a w trocinach można przechować??? Bo tak ją właśnie zasypałam...

Kasiu świeczki na pewno znajdziesz w Auchan i Carefoure Zdania na mechanikę życzę z całego serca

Gosiu ja wiem, że panie to tylko ludzie... ogranąć grupę takich rozbraków cięzko ale na miłość boską..... chyba zdawały sobie sprawę z tego jak to wygląda będąc chociażby na praktykach.... Zachowania u nas w przedszkolu są okropne... dużo by pisać. W kązdym razie nie zamierzam tego tak zostawić.

Justi oki

Marta to fakt. Ale faktem też jest, że ludzi z powołaniem do tego zawodu sie nie docenia i wywala z pracy.... Cały czas zachodzę w głowę czemu tak sie dzieje? I tak jest w prawie każdym zawodzie... tych co są dobrzy się zwalnia a tych leserów zostawia.....

Mathildis tak dokładnie

Irenko i ja macham i uściski przekażę

Ula dzięki i odmachuje

Bogda ja z patyków więcej nie ukorzeniam bo to mi NIE WYCHODZI Będę robiła tak jak zrobiłam ostatnio.... czyli późną wiosną będę ścinać czubki miękkie gałązek i do ziemi.

Boćku mus następnym razem do Kubusiowa przyjechać! Ojjj wydrapałam pazurami.... Dzięki za pozdrowienia dla Chłopaków

Ewa błagam Cię..... nie strasz!

Ewa, Madżenko i Wróblu wywiało mnie do Kubusiowa na weekend Na grzyby trzeba było pojechać I faktycznie pozbieraliśmy. Ostatniego dnia chłopaki nawet prawdziwki wielkie przytargali
A i kukurydzę własną jedliśmy!
Kondzio 11:58, 16 wrz 2013

No w końcu hi hi hi napisałem na pierwszym wątku tez przez pomyłkę
malgorzata_s... 15:09, 16 wrz 2013

No o tym właśnie pisałam. zgłoście dyrekcji bo potem mówią że nie było sygnałów że coś się dzieje. Może za ostro pojechałam po paniach przedszkolankach ale to dlatego że byłam na praktyce w przedszkolach niedawno i niestety nie mogę wiele dobrego powiedzieć. Może źle trafiłam? Pani dr od psychologi dziecięcej z którą miałam zajęcia także mówiła że niestety nie są wystarczająco przygotowane. Pracuję z dziećmi i wiem skąd biorą się ich przedszkolne bóle brzucha itd. Zgłaszajcie nie po to aby je pozwalniać tylko zmienić podejście.
Matka 15:29, 16 wrz 2013

kaisog1 napisał(a)
Bogda no ja tyż.....

i co z tego wynikło
Welka 17:55, 16 wrz 2013

kaisog1 napisał(a)

Ewelina to poczekaj do wiosny Swoją drogą jeżdziliśmy teraz pod Biesal na grzyby i tak myślałam o Tobie....

Nie no, jeździ moje grzyby wyzbierać i nawet nie zajedzie po gałązkę hortensji Na tort urodzinowy Kini byście się załapali, co prawda takich cudo-tortów nie umiem robić, ale zjadliwy był
Pozdrawiam
ewa004 18:38, 16 wrz 2013

Gosiu ciężka sprawa z tym naszym pedagogicznym problemem
Ma gościu plecy w kuratorium ,poparcie władz i to wystarczy żeby czuł się pewnie .
Już trzeci raz telewizja była ,a on się w oczy śmieje !!!!