Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:55, 15 wrz 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Madzen ... A jak Ty to zobiłaś ,że cI krewetki nie wpieprzają bergenii ????.... U mnie to ich największejszy przysmak... Zdradż mi tę tajemnicę plizzz

Na jednej tabacie próbowały ale chyba za dużo jej mam nie dały rady calej zeżreć
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:54, 15 wrz 2013

Do góry
W insekcie w mojej wsi nawet śladu po cebulkach nie było!!!!! Tylko jakieś w koszyczkach po 15,99 zł. skandaliczny skandal i na dodatek opryskliwa ekspedientka, króra odburknęła że już wykupione....

Jutro pojadę do zaprzyjażnionego ogrodnika na rekonesans cebulkowy, ma dobre ceny. I poczekam sobie na wyprzedaże aby kupić morze szafirków i krokusów.... Do rabaty a'la Luciano
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:52, 15 wrz 2013

Do góry
Ja nie muszę mieć kasy na zmianę rabaty, bo material zbierałam od wiosny Mam ten komfort, że wykopuję z miejsc gdzie jest za gęsto i zakładam nowe rabaty. Wg teorii Asc z flanki na flankę
Jeśli warunki będą srzyjające to next week, chociaż jak wrócę z Warszawki w piątek to nie wiem czy mi wystarczy sił....
Ale Gabi ma rację trzeba działać, Sebek też mnei motywuje więc muszę zakupić duuuuuuuużo ziemi ogrodniczej, dużą folię aby uchronić trawnik i będę działać.....
Ale jak pomyślę o kopaniu w korzeniach brzozy to brrrrr mam wątpliwości.... Przy okazji sprawdzę czy krewetki się pod azaliami nie gnieżdżą....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:47, 15 wrz 2013

Do góry
A trawki ja sie zapytowuję???
U Oci ... 21:44, 15 wrz 2013

Do góry
Ocia gdzie sie szlajasz po cudzych ogrodach ? Co się u Ciebie dzieje?
Ogród niby nowoczesny ale... 21:44, 15 wrz 2013

Do góry
Madzia trzymaj za pióra Boćka!!!!!

Czosnek chyba Globmaster??? Piszę chyba bo tyż nie wiem.... Ale cena olbrzymia wskazuje na duży rozmiar....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:41, 15 wrz 2013

Do góry
Iza schodki bendom dar przekonywania dziewczyn jest olbrzymi a lipa na tarasie to by była lipa więc schodki i sosna bendom i huśtadełko tyż
Co z tym ogródeczkiem począć 21:37, 15 wrz 2013

Do góry
Ewuś gratulacje z powodu metamorfozy M Zobaczysz wiosną zacznie ci się do rabat wtrącać
Ja uwielbiam te nasze ogrodowiskowe metamorfozy
Postawić trawkę nad i... 21:34, 15 wrz 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Grzesznico, czegoz Ty chcesz od tej obwodki???? Kobieto!!! Ladne gesciutkie i duze sadzonki... Naprawde nie wiem o co Ci kaman. Moj to jest porazka, ale Twoj nie ma co beczec Powaznie

No widzisz Kasiek, to ja muszę kazanie lrzy niedzieli strzelić aby nam buksiki pokazała! Takie piekne!!!
Jak trzeba to sobie kazania na wszystkie dni tygodnia napiszę

Ale będzie cudnie kulkowo
Carexy czadowe, ja bym im jednak teraz fryzurek nie podcinała, właśnie takie są najładniejsze zimą.
Mój mały raj na ziemi :) 21:32, 15 wrz 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
zagineła... i gdybym jej na fb nie widziała to pomyślałabym że cuś się stało...

No widzisz zdradziła nas....
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:31, 15 wrz 2013

Do góry
Irenka Ty to szalona kobieta jesteś
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:29, 15 wrz 2013

Do góry
O matko ośliniłam się.....
Rododendronowy ogród II. 21:27, 15 wrz 2013

Do góry
Bożenko dziekuję za info o azali.

Ja również tym bardziej doceniam forum, że takie przyjemne zakupy można w grupie robić. Na dodatek towarzyszki zakupów nadają na tych samych falach i potrafimy się pochylać przez wiele minut nad jedną roślinką i mysleć, dyskutować, dyskutować..... Od gadania to nas języki bolą
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:58, 15 wrz 2013

Do góry
Łukasz za doła idzie się na karny jeźyk na 3 zdrowaśki
Czy Ty wiesz ile razy ja przez 10 lat miałam doła??? Co zrobiłam rabatę to mi się nie podobało......

Rabata z iglakami jest ok, brakuję jej tylko II piętra czyli miskantow a możesz ją poszerzyć aby z przodu dodać koloru Twoich cuuudownych żurawek? Ja nie wiem jak to robisz, że masz takie boskie żurawki!!!

Jałowca bym wywaliła, miałbyś miejsce na nowe nasadzenia. Nie mozna tego ogrodzenia pobiałkować troszkę ? A jak nie to winobluszcz pięcioklapowy zarośnie ci cały w jeden sezon. Wywal jałowca jeszcze teraz i posadż pilnie winobluszcz, wiosną ruszy z kopyta, anwet się nie obejrzysz i nie będziesz pamitał o jałowcu.

Kondziowy Ogród :) 20:52, 15 wrz 2013

Do góry
Kondzio rozplenica wygląda jak fajerwerek
Ja czekam caly czas na zdjęcie serba ale cierpliwa jestem ....
Jurajski Ogród 20:50, 15 wrz 2013

Do góry
Do modela mam nadzieję, że straż pożarna nie musi przyjeżdżać pod drzewo?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:47, 15 wrz 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
[

Pisałam już dzisiaj u mnie, że Twój ogród zachwyca!!!
I ponieważ zamierzam niektore rabaty kopiować proszę o udzielenie odpowiedzi na dwa pytania :
1. Na pierwszym zdjęciu jaki to miskancik? Variegatus?
2 na zdjęciu drugim obok stipy jaka to trawka? Hakone?

Po trzecie byłam u insekta i co za głupia wieś , wszystkie cebulki wykupili!!!!! Zostały tylko w koszyczkach po 15,99 zł!!!! chyba wszyscy ogrodowisko czytają!!!!!
Ogród w skali mikro :) 20:41, 15 wrz 2013

Do góry
Ha ha z Librusika 5 lat temu korzystałam w gimnazjum córki. Wybrała się na wagary mamusia od razu wiedziała Zarzucała mi, że tylko dwoje rodziców korzysta z dziennika elektronicznego i pytała dlaczego akurat JA!!!!!! więc ku chwale rodziców i przyszlości młodzieży sukcesów w librusie życzę

Ale ja tu gagu gadu a takie lustereczko !!! lustereczko powiedz przecie kto jest.......
Spodobało mi się określenie "przestrzenie" Cała zimę będziesz kombinować jak te złudzenia przestrzenne wykorzystać, efekt niesamowity, chyba wreszcie na mojej ścianie wodnej muszę się zmobilizować i stal założyć....
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:30, 15 wrz 2013

Do góry
Anek ja już teoretycznie do wrzosów zostałam przez ciebie przygotowana. Tylko gdzie ja mam skarpę usypać..... Tam gdzie mam skarpę tam mokro, tam gdzie spada w dół to nie usypię pod górę ..... Myśle...

A to porządkowanie to rozumiem presja forum jest ogromna, napatrzysz się na taki Ogród z lustrem i masz ochotę wszystko przekopać.... Ja też mam naturę uporządkowaną a z drugą kokoszkę
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:17, 15 wrz 2013

Do góry
Bociuś karny jeżyk się należy na króciutko, na trzy zdrowaśki, bo się wystraszysz i już na Amen odlecisz do Afryki.....
Cieszę się , że dolomit dobrze się sprawił
I mam pytanie to brązowe poczochrane to co? Bo już mi trzymaście razy pisałaś ale ja nie mogę tego ogarnąć, że to brązowe wygląda jak frosted curls!!! Przeciez nie ma brązowych frosted???
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies