Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:24, 15 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
Z tym zakazem picia to poważna sprawa ...
Uważaj z imprezami w ogrodzie
Czerwoną taśmą ogradzaj co by ktoś nie podzielił losy tego konika
Ślicznie wyszło

Bożeszzzz ... Czyźbym tym pięknym nabytkiem na zawsze pozbawiła się przyjemności wypicia z przyjaciółmi drinka w ogrodzie ??????....... Chiba muszem to lustro wyciepać w takim razie ....

A tak serio , to cieszę się ,że się podoba
gierczusia 20:26, 15 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Miłego nowego tygodnia życze.

Bogdziu ... Mnie taka " lęgotropija " chwyciła ,że mi się nic absolutnie nie kce ... Dziennik elektroniczny chyba nas wykończy .... Jak człek przez 20 lat wypełniał papierowy i nagle ma tylko kompa , to nie jest łatwo się pozbierać

Ale za życzonka dzięki ... Buziaki
baraga1904 20:28, 15 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Bogdziu ... Mnie taka " lęgotropija " chwyciła ,że mi się nic absolutnie nie kce ... Dziennik elektroniczny chyba nas wykończy .... Jak człek przez 20 lat wypełniał papierowy i nagle ma tylko kompa , to nie jest łatwo się pozbierać

Ale za życzonka dzięki ... Buziaki

...dlatego my się bronimy rencami i nogami... chociaż pewnie długo nie damy rady...
gierczusia 20:36, 15 wrz 2013

baraga1904 napisał(a)

...dlatego my się bronimy rencami i nogami... chociaż pewnie długo nie damy rady...

Aga... My przez dwa lata mieliśmy dwa dzienniki.. To była dopiero katasrofa ... A librusik ma swoje zalety , wiesz jak bosko się wypisuje świadectwa ?? ..5 minut ... Poziom błędów zero ...

Tylko zańim się tego wszystkiego nauczymy , to minie chyba pierwszy semestr ... A wystarczy ,że ktoś błędnie wpisze plan i już się robi taka kołomyja ,że echhhhh.... Ale damy radę
baraga1904 20:38, 15 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Aga... My przez dwa lata mieliśmy dwa dzienniki.. To była dopiero katasrofa ... A librusik ma swoje zalety , wiesz jak bosko się wypisuje świadectwa ?? ..5 minut ... Poziom błędów zero ...

Tylko zańim się tego wszystkiego nauczymy , to minie chyba pierwszy semestr ... A wystarczy ,że ktoś błędnie wpisze plan i już się robi taka kołomyja ,że echhhhh.... Ale damy radę

...librusik znam i używam...ale nie d.elektr...za dwa dzienniki
Madzenka 20:41, 15 wrz 2013

Ha ha z Librusika 5 lat temu korzystałam w gimnazjum córki. Wybrała się na wagary mamusia od razu wiedziała Zarzucała mi, że tylko dwoje rodziców korzysta z dziennika elektronicznego i pytała dlaczego akurat JA!!!!!! więc ku chwale rodziców i przyszlości młodzieży sukcesów w librusie życzę

Ale ja tu gagu gadu a takie lustereczko !!! lustereczko powiedz przecie kto jest.......
Spodobało mi się określenie "przestrzenie" Cała zimę będziesz kombinować jak te złudzenia przestrzenne wykorzystać, efekt niesamowity, chyba wreszcie na mojej ścianie wodnej muszę się zmobilizować i stal założyć....
gierczusia 21:04, 15 wrz 2013

baraga1904 napisał(a)

...librusik znam i używam...ale nie d.elektr...za dwa dzienniki

Achhhh ... Te ciągłe wyzwania dla Ciała Pedagogicznego
gierczusia 21:06, 15 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ha ha z Librusika 5 lat temu korzystałam w gimnazjum córki. Wybrała się na wagary mamusia od razu wiedziała Zarzucała mi, że tylko dwoje rodziców korzysta z dziennika elektronicznego i pytała dlaczego akurat JA!!!!!! więc ku chwale rodziców i przyszlości młodzieży sukcesów w librusie życzę

Ale ja tu gagu gadu a takie lustereczko !!! lustereczko powiedz przecie kto jest.......
Spodobało mi się określenie "przestrzenie" Cała zimę będziesz kombinować jak te złudzenia przestrzenne wykorzystać, efekt niesamowity, chyba wreszcie na mojej ścianie wodnej muszę się zmobilizować i stal założyć....

Ja mam librusika podwójnie ... W pracy i dla synka również .... Kontrola w pewnych okolicznościach jest niezbędna

Przestrzenie .. Fajnie brzmi , noo nie ???..... Mam nadzieję ,że teź niezłe wygląda a cała zimę będę miała na przemyślenia
GosiaJoanna 06:27, 16 wrz 2013

O jaaaaaaaaaaaaaaa już 7 stówek ło matko gratuluję

Madziarzeszow 07:24, 16 wrz 2013

Och i spóźniona gratuluję stronicy tak ważnej , a lustereczka przede wszystkim , bo piknie się prezentuję i pokazuję odbicie